Προς αποχώρηση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μαρσιάλ

Προς αποχώρηση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μαρσιάλ

Ο Αντονί Μαρσιάλ ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα. Τρεις οι ενδιαφερόμενες ομάδες για τον Γάλλο.

Ο Αντονί Μαρσιάλ δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2019, με συνέπεια κάμποσες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο 22χρονος φέρεται δυσαρεστημένος από το χαμηλό χρόνο συμμετοχής που του δίνει ο Ζοζέ Μουρίνιο, έτσι θέλει να δοκιμάσει την τύχη του άλλου. Η Γιουβέντους και η Τότεναμ τον έχουν τοποθετήσει ψηλά στη μεταγραφική λίστα τους, ενώ η Τσέλσι παρουσιάζεται επίσης να εξετάζει την περίπτωσή του.

Ο Μαρσιάλ πραγματοποίησε 45 εμφανίσεις και πέτυχε 11 γκολ τη φετινή σεζόν με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων». Το παράπονό του από τον Πορτογάλο τεχνικό έχει να κάνει περισσότερο με το γεγονός ότι δεν τον υπολογίζει στα βασικά πλάνα του, παρά μόνο ως εναλλακτική λύση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ