Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να προλάβει τους Άραβες και προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ντε Μπρόινε

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να προλάβει τους Άραβες και προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ντε Μπρόινε

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε αποτελεί διακάη πόθο για τις ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, ωστόσο η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να τον «δέσει» τον αρχηγό της με νέο συμβόλαιο.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά το χειρουργείο, στο οποίο υποβλήθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του αρχηγού της Μάντσεστερ Σίτι.

Διαβάστε επίσης: Κριστιάνο Ρονάλντο: «Η Χρυσή Μπάλα και το βραβείο Τhe Best χάνουν την αξιοπιστία τους»

Ο 32χρονος Βέλγος δεσμεύεται με συμβόλαιο στους πρωταθλητές Ευρώπης και Αγγλίας μέχρι το 2025, και ήδη ομάδες από την Σαουδική Αραβία έχουν ξεκινήσει το «πρέσινγκ» προκειμένου να προχωρήσουν στην απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο μέσος των Πολιτών είναι ένας από τους μεγάλους στόχους των Σαουδαράβων στην προσπάθεια που κάνουν να προσελκύσουν Ευρωπαίους σταρ του ποδοσφαίρου και να αναβαθμίσουν το εγχώριο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, οι Πολίτες δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τον αρχηγό τους να αποχωρίσει. Μάλιστα, οι Γαλάζιοι του Μάντσεστερ έχουν ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για να προχωρήσουν στην ανανέωση του συμβολαίου του Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Σύμφωνα με την Mirror, η Σίτι θα κάνει άμεσα την κίνηση της προκειμένου τελειώσουν με την υπόθεση πριν από το ερχόμενο καλοκαίρι ώστε ο Βέλγος να μην μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου και ξεκινήσουν οι «περιπέτειες». Οι Πολίτες αισιοδοξούν ότι ο Ντε Μπρόινε θα παραμείνει στον αγγλικό σύλλογο και θα απορρίψει τις προτάσεις από την Σαουδική Αραβία, οι οποίες θα του αποφέρουν μεγάλα οικονομικά οφέλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ