Η κάρτα του Sokratis

Η κάρτα του Sokratis

Τα προγνωστικά στοιχήματος του Χρήστου Ραγκάτση για τα παιχνίδια της Κυριακής (21/01)!

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 21η αγωνιστική της Primera την οποία ολοκληρώνει αύριο το Γρανάδα – Ατλέτικο. Το ματς στο Χαριλάου ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Α’ Εθνικής κατηγορίας. Χθες, ο Μπρέιθγουεϊτ καθάρισε για την Εσπανιόλ αλλά την ίδια ώρα η Αθλέτικ σπατάλησε τις (μόλις δύο είναι η αλήθεια) καθαρές ευκαιρίες που είχε κι έχασε στο ”Μεστάγια”. Αυτός που σκόραρε μισή ντουζίνα γκολ για την ομάδα του bethome.gr ήταν ο Βασιλάκος κι αν μάλιστα ο Καρπουζάς από το Εστορίλ δεν ξεφτιλίζονταν, θα μιλούσαμε για πάρτι!!

Μπέτις – Μπαρτσελόνα

Ο Παπασταθόπουλος δέχτηκε κάρτα τόσο στην ήττα της Μπέτις από τη Θέλτα στο Βίγκο όσο και στη νίκη της Μπέτις επί της Γρανάδα στο ”Βιγιαμαρίν”. Κόντρα στο Λεβαντόφσκι και στους γρήγορους ακραίους της Μπάρτσα, δε βλέπω να βγάζει το ματς χωρίς κάρτα. Το ειδικό στοίχημα ”κάρτα Sokratis” πληρώνει κοντά στο 3,00.

Άρης – Ολυμπιακός

Οι μπουκ υποτιμούν τον Άρη ο οποίος διανύει την καλύτερή του φάση στη σεζόν. Ο άσος πληρώνει ψηλά με αποτέλεσμα το line στα κόρνερ να είναι απολύτως εφικτό. Ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, εκτιμώ ότι η ευάλωτη άμυνα του ΟΣΦΠ θα υποφέρει. Θ’ ασχοληθώ με το ”over 4,5 κόρνερ Άρης” στο 2,25.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ