Ποτσετίνο: «Όταν απολύθηκα από την Τότεναμ, το πρώτο μήνυμα ήταν του Κλοπ»

Ποτσετίνο: «Όταν απολύθηκα από την Τότεναμ, το πρώτο μήνυμα ήταν του Κλοπ»

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο προστέθηκε στη λίστα των ανθρώπων που σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο την απόφαση του Γιούρκεν Κλοπ να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ.

Ο ποδοσφαιρικός κόσμος σοκαρίστηκε όταν το μεσημέρι της Παρασκευής (26/1), ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε πως στο τέλος της τρέχουσας σεζόν θα αποχωρήσει από την αγαπημένη του Λίβερπουλ.

Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν την απόφαση του Γερμανού τεχνικού, όπως ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Έρικ Τεν Χαγκ, που ανέφερε πως «έκανε εκπληκτική δουλειά, δεν είναι καλό για την Premier League ότι φεύγει».

Διαβάστε επίσης: «Στην Ελλάδα το Σάββατο για τον Ολυμπιακό ο Γκαστόν Ερνάντες»

Σειρά πήρε ένας άλλος αντίπαλος του, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, με τον οποίο κοντραρίστηκε και στον τελικό του Champions League το 2018 και αποκάλυψε πως ο Κλοπ ήταν ο πρώτος που του έστειλε μήνυμα μετά την απόλυσή του από την Τότεναμ.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Όταν απολύθηκα από την Τότεναμ, το πρώτο μήνυμα ήταν από τον Γιούργκεν Κλοπ. Θέλω να δείξω τον σεβασμό μου γιατί η δουλειά του με τη Λίβερπουλ είναι καταπληκτική. Πρέπει να σεβαστούμε την επιθυμία του να ξεκουραστεί. Μας λείπει ήδη!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ