Τεν Χαγκ για Κλοπ: «Έκανε εκπληκτική δουλειά, δεν είναι καλό για την Premier League ότι φεύγει»

Τεν Χαγκ για Κλοπ: «Έκανε εκπληκτική δουλειά, δεν είναι καλό για την Premier League ότι φεύγει»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ αναφέρθηκε στην απόφαση του Γιούργκεν Κλοπ να φύγει από τον πάγκο της Λίβερπουλ το καλοκαίρι και τόνισε ότι ο Γερμανός έκανε εξαιρετική δουλειά στο 9 χρόνια που δούλεψε στους Ρεντς

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση το μεσημέρι της Παρασκευής (26/1) ότι ο Γιούργκεν Κλοπ θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Γερμανό προπονητή να αφήνει τους Ρεντς μετά από 9 χρόνια επιτυχιών.

Διαβάστε επίσης: Hailey Bieber: Βάζει μαγιό, κάνει το κουνέλι, κυλιέται, ποζάρει και προκαλεί

Tην απόφαση αυτή του 56χρονου τεχνικού σχολίασε και ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Κλοπ πραγματοποίησε εξαιρετικό έργο στην Λίβερπουλ και είναι φυσιολογικό να ξέμεινε από ενέργεια μετά από 9 χρόνια στον σύλλογο . Βέβαια, ο Ολλανδός τεχνικός των Κόκκινων Διαβόλων τόνισε ότι η αποχώρηση του Κλοπ από την ομάδα του Μερσεϊσάιντ, δεν είναι καλό νέο για την Premier League.

«Μπορώ να καταλάβω ότι έχει ξεμείνει από ενέργεια. Εννέα χρόνια είναι αρκετός χρόνος. Η Premier League είναι αρκετά έντονη, ο συνδυασμός με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όταν είσαι εννέα χρόνια είναι πραγματικά αρκετός χρόνος», ήταν αρχικά τα λόγια του Τεν Χαγκ, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

«Δεν είναι καλό για την Premier League ότι φεύγει. Άφησε εποχή, έχτισε το σύλλογο και τον έφερε πίσω εκεί που ανήκει. Του αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό, έκανε εκπληκτική δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ