Για τις στιγμές που δεν περπατάς μόνος…

Για τις στιγμές που δεν περπατάς μόνος…

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ φρόντισαν ν’ αποθεώσουν τον Κλοπ, ο οποίος ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ότι θ’ αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, στο φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Τελικά πόση συγκίνηση μπορεί να προσφέρει η μπάλα και σε ποια μονάδα μέτρησης να καταφύγουμε για να απαντηθεί το ερώτημα;

Δεν χρειάζονται αλχημείες ούτε και μαθηματικές εξισώσεις για να βγει συμπέρασμα επί του ζητήματος.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Μασούρας και τώρα… Λεωφόρος

Αρκούν εικόνες και ήχοι για ν’ αντιληφθεί κάποιος το μεγαλείο των συναισθημάτων και δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθούν λόγια για την περιγραφή της σκηνής.

Είναι κάτι στιγμές, σαν κι αυτές που έζησε ο Γιούργκεν Κλοπ στο σημερινό παιχνίδι της Λίβερπουλ απέναντι στη Νόριτς για το Κύπελλο Αγγλίας, που σε «ποτίζουν» έρωτα για το ποδόσφαιρο.

Ήταν μια πρώτη μα όχι τελευταία γιορτή αποχαιρετισμού ήταν μια πρώτη ιδέα για όσα θα επακολουθήσουν και θα δει όλος ο κόσμος.

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ φρόντισαν ν’ αποθεώσουν τον προπονητή της ομάδας τους, ο οποίος ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ότι θ’ αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, στο φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ήταν μια περίεργη μυσταγωγία, με το πλήθος κυριευμένο από αισθήματα χαρμολύπης. Ήταν όμως παράλληλα και μια απόδειξη της σχέσης που έχουν «χτίσει» όλα αυτά τα χρόνια οι οπαδοί των «reds» με τον Γερμανό προπονητή.

Τα κασκόλ με την φωτογραφία του Κλοπ και τα πανό στο Kop φανερώνουν ότι ο Γιούργκεν θα είναι για πάντα κόκκινος.

Ο ίδιος φρόντισε ν’ απολαύσει τις στιγμές της αποθέωσης καθήμενος στον πάγκο της Λίβερπουλ, κοιτάζοντας το Άνφιλντ που τραγουδούσε εκστασιασμένο «Υου ll never walk alone».

Και ήταν σαν να τραγουδούσε ο κόσμος για τον Κλοπ, θέλοντας ίσως να στείλει ένα μήνυμα στον Γερμανό προπονητή.

Ο ίδιος δεν έκρυψε την συγκίνησή του και το χαμόγελο αμηχανίας «πρόδωσε» αμέτρητα συναισθήματα για αυτή την μαγική στιγμή.

Μιλάμε για ένα γήπεδο που έχει προσφέρει αμέτρητες στιγμές πάθους και συγκίνησης και τα πράγματα στην περίπτωση του Κλοπ θα γίνουν ακόμα πιο έντονα μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Απλά σήμερα ο Γερμανός πήρε μια «γεύση» για τα όσα θα γίνουν στο τελευταίο του παιχνίδι στο Άνφιλντ σαν προπονητής της Λίβερπουλ.

Γιατί σαν οπαδός της είναι σίγουρο πως θα ξαναπάει στο ιστορικό γήπεδο των «reds». Υπάρχουν πάντως σίγουρα οι στιγμές που δεν περπατάς μόνος…

Πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ