Στην προπόνηση της Λούτον για πρώτη φορά ο Λόκιερ μετά το καρδιακό επεισόδιο που είχε υποστεί

Στην προπόνηση της Λούτον για πρώτη φορά ο Λόκιερ μετά το καρδιακό επεισόδιο που είχε υποστεί

Πολύ ευχάριστα νέα τόσο για τον Τομ Λόκιερ, όσο και για τη Λούτον.

Ο αρχηγός της Λούτον, Τομ Λόκιερ, επισκέφθηκε τους συμπαίκτες του στο προπόνηση του συλλόγου τη Δευτέρα (29/1), καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή του από καρδιακή ανακοπή που υπέστη κατά τη διάρκεια αγώνα της Premier League τον περασμένο μήνα.

Ο 29χρονος διεθνής Ουαλός αμυντικός πήρε εξιτήριο απ’ το νοσοκομείο στις 21 Δεκεμβρίου αφού του τοποθέτησε συσκευή ICD (Εμφυτεύσιμος Απινιδωτής Καρδιομετατροπής). Είχε καταρρεύσει στο 59ο λεπτό του αγώνα στο Μπόρνμουθ στις 16 Δεκεμβρίου, με το παιχνίδι να διακόπτεται στη συνέχεια.

«Μου άρεσε πολύ να μπαίνω και να βλέπω όλα τα παιδιά. Δεν τα έχω δει από τότε που συνέβη, οπότε είναι πολύ ωραίο να τους βλέπω όλους και να βρίσκομαι πίσω στο κτίριο» είπε ο Λόκιερ.

«Το να είμαι τόσο δραστήριος για όλη μου τη ζωή, όχι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά γενικά όλα τα άλλα, ήταν αρκετά δύσκολο. Δεν είναι εύκολο να σου λένε ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα» πρόσθεσε.

Ο μάνατζερ της Λούτον, Ρομπ Έντουαρντς, είπε πως «…ήταν μια πολύ καλή μέρα για την ομάδα μας. Ηταν κάτι πολύ συναισθηματικό, μια πραγματικά δύσκολη στιγμή για την οικογένειά του πρώτα και κύρια, αλλά για εμάς ήταν υπέροχο που τον είδαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ