«Τρένο» η Σίτι (3-1) – Νίκη με ανατροπή η Τότεναμ (3-2)

«Τρένο» η Σίτι (3-1) – Νίκη με ανατροπή η Τότεναμ (3-2)

Η Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε την 4η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-1 της Μπέρνλι, και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Νίκη με ανατροπή για την Τότεναμ επί της Μπρέντφορντ (3-2) η οποία έπιασε 4αδα.

H Μάντσεστερ Σίτι συνέχισε το αήττητο σερί της επικρατώντας με 3-1 της Μπέρνλι στην 22η αγωνιστική της Premier League. Η Πρωταθλήτρια Αγγλίας και Ευρώπης πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στην δεύτερη θέση, 5 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Σχεδόν από το πρώτο 20λεπτο τα πάντα είχαν κριθεί με δύο γκολ του Χούλιαν Άλβαρες (16′, 22′) και οι Πολίτες πήραν εύκολα την νίκη κόντρα στην ομάδα του Βινσέντ Κομπανί. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Γαλάζιοι του Μάντσεστερ πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Ρόδρι (46′) και στην συνέχεια διαχειρίστηκαν το υπέρ τους προβάδισμα.

Διαβάστε επίσης: Δέκα λεπτά «κήρυγμα» και τέλος…

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο για την ομάδα του Γκουαρντιόλα ήταν η επανεμφάνιση του Έρλινγκ Χάαλαντ, με τον Νορβηγό επιθετικό να επιστρέφει στη δράση μετά από περίπου 2 μήνες όπου αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-1 με τον Αλ Ντακίλ στο 93′.

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Ακέ, Στόουνς, Λιούις, Γκβάρντιολ, Ρόδρι (86’ Γκόμες), Ντε Μπρόινε (71’ Χάαλαντ), Νούνες, Φόντεν (77’ Γκρίλις), Ντοκού, Άλβαρες (86’ Κόβατσιτς)

ΜΠΕΡΝΛΙ: Τράφορντ, Ο’Σέι, Έκνταλ (86’ Μασενγκό), Βιτίνιο, Αλ Νταχίλ, Γκούντμουντσον (59’ Φοφανά), Μπράουνχιλ, Μπεργκ, Φόστερ (59’ Ράμσεϊ), Αμντουνί (59΄Ρόμπερτς), Οντομπέρ (78’ Ζαρουρί).

Πιο δύσκολα και με ανατροπή, η Τότεναμ ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπρέντφορντ με 3-2 στο Λονδίνο και έπιασε την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Οι Ουντότζι, Τζόνσον και Ριτσάρλισον πέτυχαν τρία γκολ μέσα σε λιγότερα από 10 λεπτά στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου (48′,49′ και 56′), διαγράφοντας το προβάδισμα (0-1) που είχε δώσει στους φιλοξενούμενους ο Μόπεϊ. Η Μπρέντφορντ πίεσε και δημιούργησε ευκαιρίες στις καθυστερήσεις, αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την έκπληξη, αφού το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Ίβαν Τόνεϊ στο 67′.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Βικάριο, Ρομέρο, Φαν ντε Φεν, Πόρο, Μάντισον (87′ Ντραγκουσίν), Ουντόγκι, Σκιπ (46’ Χόιμπιεργκ), Μπεντανκούρ (46’ Τζόνσον), Κουλουσέβσκι, Βέρνερ (90′ Ντόνλεϊ), Ριτσάρλισον

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Φλέκεν, Μι, Ρούρσλεβ (78’ Nτασίλβα), Κόλινς (78’ Αγέρ), Πίνοκ, Νόργκααρντ, Γένσεν (57′ Γιαρμόλιουκ), Μοπέ, Γιάνελτ (88′ Ντάμσγκααρντ), Τόνεϊ, Λιούις Πότερ (88′ Μπαπτίστ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ