ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 5-0: Ούτε για προπόνηση η ομάδα του Γκαρσία και τώρα Παναθηναϊκός στον ημιτελικό

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 5-0: Ούτε για προπόνηση η ομάδα του Γκαρσία και τώρα Παναθηναϊκός στον ημιτελικό

Ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 5-0 τον Πανσερραϊκό στη ρεβάνς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και με συνολικό σκορ 9-0 προκρίθηκε στους «4» όπου τον περιμένει ο Παναθηναϊκός.

Μετά τα τέσσερα γκολ (0-4) στο πρώτο ματς, ο ΠΑΟΚ έβαλε άλλα πέντε (5-0) στον Πανσερραϊκό στη ρεβάνς και με συνολικό σκορ 9-0 προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου όπου τον περίμενε ο Παναθηναϊκός. Πολλές αλλαγές από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά κανένα πρόβλημα για τον Δικέφαλο που σκόρπισε τα «λιοντάρια» για ακόμη μία φορά.

Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών ο Τζίμας άνοιξε το σκορ με προβολή από σέντρα του Σάστρε και έξι λεπτά μετά ο Ζίβκοβιτς με ωραίο σουτ έκανε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ. Από ασίστ του Ράφα Σοάρες στο 82′ ο Αντρέ Ρικάρντο έκανε το 3-0 πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ με τη φανέλα του Δικεφάλου και στο 85’ ο Τόμας με μακρινό σουτ έγραψε το 4-0.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο 79-62: Στο… ρελαντί «πάτησε» τους Ιταλούς

Τον χορό των γκολ έκλεισε ο Κωντσαντέλιας στις καθυστερήσεις με ωραία κίνηση και τελείωμα για το 5-0. Πλέον ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ντέρμπι αφού όπως και πέρσι έτσι και φέτος θα βρει τον Παναθηναϊκό στα νοκ-άουτ.

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς (Ταλιχμανίδης 86’), Ράφα, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Σάστρε (Μπάμπα 46’), Σβαμπ (Ρικάρντο 62’), Τσιγγάρας, Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Αντρίγια, Τζίμας (Τόμας 75’).

Πανσερραϊκός: Κατσίκας, Ντάνκερλουι, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης, Πηλέας, Mορέιρα, Οικονόμου (Στάικος 62’), Σοφιανός (Γούλερι 77’), Μούργος (Τομάς 62’), Μασκανάκης (Ουάρντα 62’), Άλεξιτς (Μπετανκόρ 72’).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ