«Πρόβλημα» ξανά στη Γουέστ Χαμ: Χάλασε ο υπολογιστής και καθυστερεί η φυγή του Φορνάλς

«Πρόβλημα» ξανά στη Γουέστ Χαμ: Χάλασε ο υπολογιστής και καθυστερεί η φυγή του Φορνάλς

«Θρίλερ» προέκυψε με τη μεταγραφή του Πάμπλο Φορνάλς από τη Γουέστ Χαμ στην Μπέτις

«Θρίλερ» προέκυψε με τη μεταγραφή του Πάμπλο Φορνάλς στην Μπέτις, καθώς λόγω προβλήματος στον υπολογιστή της Γουέστ Χαμ (!), δεν έγινε δυνατό να δηλωθεί η μετακίνηση του, πριν κλείσει το μεταγραφικό «παράθυρο» του Ιανουαρίου. Ο 27χρονος μέσος ήταν εκτός πλάνων στη Γουέστ Χαμ, στην οποία αγωνίζεται από το 2019, και συμφώνησε να φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Ανδαλουσίας.

Ο Φορνάλς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και η Μπέτις συμφώνησε να δώσει οκτώ εκατ. ευρώ για να πάρει τώρα τα δικαιώματα του από την ομάδα του Λονδίνου. Ολα είχαν συμφωνηθεί, αλλά τελικά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε τυπικά, καθώς χθες «κόλλησε» ο υπολογιστής της Γουέστ Χαμ!

Διαβάστε επίσης: Ρούμπεν Βέζο: Ένα «θηρίο» για την άμυνα του Ολυμπιακού

«Υπήρχε πρόβλημα με τον υπολογιστή από την πλευρά της Γουέστ Χαμ. Τα έγγραφα στάλθηκαν, αλλά ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή της Γουέστ Χαμ σταμάτησε τα πάντα. Τώρα είναι δουλειά των δικηγόρων.

Ο σύλλογος πιστεύει πως τελικά η μεταγραφή θα εγκριθεί», τόνισε σε ανακοίνωση της η ομάδα της Ανδαλουσίας, η οποία αισιοδοξεί πως θα μετακινηθεί κανονικά στη Ισπανία ο Φορνάλς, αφού είναι έγκαιρα εγγεγραμένος στο σύστημα της La Liga για να κλείσει και επίσημα τη μεταγραφή του.

Ο τεχνικός της Μπέτις, Μανουέλ Πελεγκρίνι, γνωρίζει τον Φορνάλς καθώς αυτός είχε εισηγηθεί την απόκτηση του από τη Βιγιαρεάλ, όταν ήταν στον πάγκο των «σφυριών». Να σημειωθεί πως η τηλεοπτική κάμερα έπιασε χθες τον Φορνάλς, που ήταν εκτός αποστολής στο ματς της Γουέστ Χαμ κόντρα στη Μπόρνμουθ (1-1), να μην παρακολουθεί τον αγώνα, αλλά να κοιτά με αγωνία το τηλέφωνο του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ