Ποτσετίνο: «O Moύντρικ πρέπει να βελτιωθεί και να αποδίδει μέσα στο σύνολο»

Ποτσετίνο: «O Moύντρικ πρέπει να βελτιωθεί και να αποδίδει μέσα στο σύνολο»

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του Μούντρι, απάντησε ότι ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός πρέπει να βελτιωθεί έτσι ώστε να αποδίδει καλύτερα μέσα στο σύνολο

Ο Μικάιλο Μούντρικ βρίσκεται στην Τσέλσι από τον περασμένο Ιανουάριο όταν και η ομάδα του Λονδίνου τον απέκτησε με το ποσό των 103 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα έως τώρα, αφού μετράει μόλις τέσσερα γκολ σε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε, ο προπονητής των «μπλε», Μαουρίσιο Ποτσετίνο, στάθηκε στην περίπτωση του 23χρονου άσου, επισημαίνοντας πως πρέπει να βελτιώσει κάποιες πτυχές του παιχνιδιού, προκειμένου να αποδίδει καλύτερα μέσα στο σύνολο.

Διαβάστε επίσης: Κόμπι Μέινου: Το νέο μεγάλο πρότζεκτ των «χρυσών» ακαδημιών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vids)

«Ήταν βασικός στον ημιτελικό απέναντι στην Μίντλεσμπρο, που ήταν ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια για εμάς. Ναι, τώρα είναι στον πάγκο. Αυτό έχει να κάνει με τη φόρμα κατά τη διάρκεια της σεζόν, πρέπει να κρατάς τη φόρμα σου και να προσπαθείς να είσαι ο καλύτερος κατά τη διάρκεια κάθε προπόνησης. Ως προπονητικό τιμ, κοιτάζουμε να υπάρχει αξιοκρατία. Βάζουμε να παίζουν τους ποδοσφαιριστές που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στον αγωνιστικό χώρο», ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός τεχνικός και συνέχισε:

«Πιστεύω πως ο Μούντρικ είναι νεαρό παιδί που ήρθε εδώ πριν από έναν χρόνο. Ξέρουμε τις συνθήκες γύρω από τη μεταγραφή. Φυσικά και χρειάζεται να βελτιωθεί. Έχει εκπληκτική ποιότητα και δυνατότητες αλλά το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, δεν είναι τένις. Έχουμε παίκτες που θα πρέπει να αποδίδουν μέσα στο σύνολο. Εάν τον δείτε, είναι φοβερός, αλλά θα πρέπει να προσαρμόζεται και να παίζει για την ομάδα. Χρειάζεται να προσαρμοστεί και αυτό απαιτεί χρόνο», ήταν, χαρακτηριστικά, τα λόγια του Ποτσετίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ