Γερεμέγεφ: «Το μεγαλύτερο παιχνίδι στην Ελλάδα, νομίζω ότι γινόμαστε όλο και καλύτεροι»

Γερεμέγεφ: «Το μεγαλύτερο παιχνίδι στην Ελλάδα, νομίζω ότι γινόμαστε όλο και καλύτεροι»

Αναλυτικά οι δηλώσεις των Αλεξάντερ Γερεμέγεφ και Βίτορ Ούγκο για την αποψινή αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στο γήπεδο της Λεωφόρου (4/1,21:00) τον Ολυμπιακό για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, στο ντέρμπι «Αιωνίων» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, στις δηλώσεις για την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στους ερυθρόλευκους, τόνισε ότι το ντέρμπι αυτό είναι το κορυφαίο στην Ελλάδα ενώ εξέφρασε την άποψή του ότι οι πράσινοι βελτιώνονται συνεχώς

Διαβάστε επίσης: Λιόν: Η «βασίλισσα» των χειμερινών μεταγραφών και το ματς-κλειδί κόντρα στην Μαρσέιγ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γερεμέγεφ:

«Ναι, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, το μεγαλύτερο ίσως στην Ελλάδα. Ερχόμαστε από μια καλή απόδοση, θα «χτίσουμε» πάνω σ’ αυτό και ελπίζουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς αύριο (σ.σ. σήμερα).»

Nαι, νομίζω πως είμαστε σε μια παρόμοια κατάσταση. Έχουμε καινούργιους προπονητές και κάποιους νέους παίκτες και θα πάρει χρόνο για να γνωριστούμε μεταξύ μας και να μάθουμε τις νέες ιδέες. Νομίζω ότι συγκεντρωνόμαστε κυρίως σ’ εμάς και νομίζω πως γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Το τελευταίο ματς το έδειξε αυτό και τώρα απλά «χτίζουμε» πάνω σ’ αυτό.»

Για την σημασία του αποψινής αναμέτρησης, έκανε λόγο και ο αμυντικός του τριφυλλιού, Βίτορ Ούγκο, ο οποίος έκανε μια αναφορά και στην προσαρμογή του στην Ελλάδα και την νέα του ομάδα.

Όσα δήλωσε ο Βίτορ Ούγκο:

«Η αλήθεια είναι πως έχω ζήσει διάφορα ντέρμπι και είχα την τύχη να δω και τους αγώνες με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Αυτό που είδα είναι πως τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Ολυμπιακός είναι δυο ομάδες ποιοτικές. Περιμένω ένα μεγάλο αγώνα και στη νίκη της ομάδας μου αύριο (σ.σ. σήμερα). Θέλω να εκφράσω για άλλη μια φορά την χαρά για την ευκαιρία που ενδεχομένως να μου δοθεί να βοηθήσω σ’ ένα τέτοιο ματς την ομάδα μου. Ξέρουμε τη μεγάλη σημασία που έχει αυτός ο αγώνας για το πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε εντός αγωνιστικούς χώρους να κάνουμε το παν για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας».

«Bεβαίως και η προσαρμογή είναι δύσκολη και χρειάζεται χρόνος. Από εκεί και πέρα, όπως καταλαβαίνετε είναι διαφορετικό το πρωτάθλημα εδώ, είναι διαφορετικό το στυλ του παιχνιδιού στο οποίο πρέπει να προσαρμοστώ και γι’ αυτό θα έλεγα δεν είμαι πάντα τόσο έτοιμος, κάθε στιγμή. Διότι όπως είπατε πάρα πολύ σωστά, προέρχομαι από διαφορετική ήπειρο, από διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, από διαφορετικό ποδοσφαιρικό σκεπτικό.

Αυτός είναι ο λόγος που δεν είμαι στο 100% και δεν νιώθω πως είμαι στο 100%, όμως ευχαριστώ τον προπονητή για τις ευκαιρίες που μου δίνει, δεδομένου ότι όσο περισσότερο παίζω, τόσο περισσότερο θα μπορώ να ανταποκρίνομαι και να προσαρμόζομαι στις ανάγκες. Με βελτίωση σε φυσική κατάσταση και σε τεχνικό επίπεδο. Οπωσδήποτε το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό από αυτό συνήθιζα να παίζω τόσο στην Βραζιλία, όσο και στην Τουρκία. Όμως προσαρμόζομαι και είμαι χαρούμενος για αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ