H «κατάρα» του Λισάντρο Μαρτίνεζ (pics, vids)

H «κατάρα» του Λισάντρο Μαρτίνεζ (pics, vids)

Η φετινή χρονιά του Λισάντρο Μαρτίνεζ τείνει να εξελιχθεί σε... εφιάλτη, αφού έχει αγωνιστεί ελάχιστα και ο λόγος είναι η μεγάλη ατυχία και οι τραυματισμοί

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις τελευταίες αγωνιστικές έχει καταφέρει να βελτιωθεί δραστικά, να πάρει σημαντικές νίκες και βαθμούς και να πλησιάσει κάπως στην πρώτη τετράδα που είναι και ο πρώτος της στόχος, ενώ την ίδια ώρα είναι και στους «16» του FA Cup.

Ο βασικότερος λόγος είναι οι πολλές επιστροφές βασικών παικτών, αφού είχε πολλά προβλήματα ο Έρικ Τεν Χαγκ να διαχειριστεί και απουσίες ποδοσφαιριστών όπως ο Κασεμίρο, ο Λισάντρο Μαρτίνεζ, αλλά και οι Μάουντ, Έρικσεν και όχι μόνο. Η σεζόν γενικότερα για τη Γιουνάιτεντ δεν εκτυλίσσεται με τον καλύτερο τρόπο, έχει να λύσει πολλά θέματα, αλλά οι επιστροφές ήταν σημαντικές.

Διαβάστε επίσης: Καρβαλιάλ: «Να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να συνεχίσουμε να κυνηγάμε τον στόχο μας»

Ο Λισάντρο είναι ο παίκτης που γύρισε και έκανε τη διαφορά στην άμυνα των κόκκινων διαβόλων, σε μια χρονιά όμως που όλα του πάνε στραβά και ανάποδα. Ο Αργεντινός στόπερ που είναι «παιδί» του Τεν Χαγκ και πέρσι έδειξε πόσο πολύ μπορεί να βοηθήσει την άμυνα της Γιουνάιτεντ, φέτος έχει «χτυπηθεί» ανελέητα από τραυματισμούς και αποκορύφωμα αποτελεί η αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή ήταν εξαιρετικός στο ματς, όμως στο 65ο λεπτό είχε μια πολύ άσχημη και άτυχη στιγμή σε μια μονομαχία με τον Τσουφάλ, αφού όπως κάλυψε την μπάλα και βγήκε άουτ, έπεσε και «κόλλησε» το πόδι του στο έδαφος και τραυματίστηκε, με τον αντίπαλο του να πέφτει πάνω του.

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, παπούτσια με καρφιά και κείμενο

Ο Μαρτίνες βγήκε αναγκαστική αλλαγή μετά από πολύ λίγο και οι ανησυχίες στη Γιουνάιτεντ είναι πολύ έντονες για σοβαρό τραυματισμό, με τον Τεν Χαγκ να δηλώνει ότι περιμένει τη διάγνωση από τις εξετάσεις και ελπίζει να μην έχει κάτι σοβαρό. Με τις ενδείξεις να μην είναι με το μέρος του.

Ο Αργεντινός διανύει μια πολύ δύσκολη σεζόν, όπως και η ομάδα του κάτι που φαίνεται από τα ματς που έχει αγωνιστεί φέτος, τα οποία και είναι ελάχιστα. Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και παρακάτω, ο Μαρτίνες έχει μόλις 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με μια ασίστ, την ώρα που πέρσι είχε 45 και ένα γκολ.

Αυτό που έχει δημιουργήσει πολλές ανησυχίες είναι ότι ο Μαρτίνες είναι εκτός μετά το Μουντιάλ σε πάνω από το 50% των παιχνιδιών της Γιουνάιτεντ και το χειρότερο είναι ότι δεν πρόκειται για μυϊκούς τραυματισμούς, αλλά για σοβαρά θέματα στο γόνατο, στον αστράγαλο και τον αχίλλειο.

Ο πρώην παίκτης του Άγιαξ είναι πολύ άτυχος εδώ και περίπου έναν χρόνο και μαζί του είναι άτυχη και η Γιουνάιτεντ, αφού έχει χάσει τον καλύτερο αμυντικό που έχει, αυτόν που της δίνει πολύ ποιότητα και δημιουργία, αλλά και κάλυψη και άνεση. Κάτι που έλειψε στο πρώτο μισό, με αποτέλεσμα οι «κόκκινοι διάβολοι» να δέχονται το ένα γκολ μετά το άλλο.

Δείτε τα φετινά παιχνίδια του Μαρτίνεζ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ