Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Σε απόσταση βολής από την κορυφή οι «πολίτες»

Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Σε απόσταση βολής από την κορυφή οι «πολίτες»

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φιλ Φόντεν (χατ τρικ) η Μάντεστερ Σίτι πέρασε νικηφόρα με 3-1 από την έδρα της Μπρέντφορντ και μείωσε στους δύο βαθμούς την διαφορά από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, έχοντας μάλιστα και ένα ματς λιγότερο.

Μια ανάσα από την κορυφή με Φόντεν η Μάντσεστερ Σίτι.

Με τον νεαρό Άγγλο άσο να βρίσκεται σε μεγάλη βραδιά σημειώνοντας χατ τρικ οι «πολίτες» έφυγαν με την νίκη με 3-1 από την έδρα της Μπρέντφορντ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Premier League και μείωσαν έτσι στους δύο βαθμούς την διαφορά από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, έχοντας μάλιστα και ένα ματς λιγότερο.

Η Σίτι μπήκε πιο δυναμικά στην αναμέτρηση έχοντας τον έλεγχο του ματς, αλλά και τις ευκαιρίες για να προηγηθεί, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Έτσι ότι δεν κατάφερε το σύνολο του Γκουαρντιόλα το έκαναν οι γηπεδούχοι στο 21′ με… δράστη τον Μωπάι, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Έντσερσον και σημάδεψε σωστά για το 1-0.

Διαβάστε επίσης: Έτσι «εκτέλεσε» τον Παναθηναϊκό ο Τολιόπουλος (vid)

Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν το σφυροκόπημα προς την εστία της Μπρέντφορντ, καταφέρνοντας να φέρουν το ματς στα ίσα στο φινάλε του πρώτου μέρους χάρη στο πλασέ του Φόντεν. Με το καλησπέρα της επανάληψης ο ίδιος παίκτης… ξαναχτύπησε ανατρέποντας έτσι τα δεδομένα για το προβάδισμα της Σίτι.

Το προσωπικό show του Φόντεν ολοκληρώθηκε στο 70′ με τον 23χρονο άσο να διαμορφώνει το τελικό 3-1 έπειτα και από την ασίστ του Χάαλαντ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ