Ξανά σε αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι ο Χάαλαντ

Ξανά σε αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι ο Χάαλαντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αναμένεται να είναι στην αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι, μετά από απουσία δύο μηνών, για την αναμέτρηση με την Μπέρνλι.

Μετά από σχεδόν δύο μήνες απουσίας, ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου πως ο Νορβηγός επιθετικός θα συμπεριληφθεί στην αποστολή των πρωταθλητών Αγγλίας και Ευρώπης για την αυριανή (31/1) εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπέρνλι, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Premier League.

Διαβάστε επίσης: «Σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για Καρβάλιο η Σίβασπορ»

Ο 23χρονος φορ τραυματίστηκε στο πόδι στην ήττα (1-0) από την Άστον Βίλα, στις 6/12, αλλά, παρότι δεν έχει παίξει έκτοτε, παραμένει ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 14 γκολ, μαζί με τον Μο Σαλάχ της Λίβερπουλ.

Στο μεταξύ, στον απόηχο της ανακοίνωσης του Γιούργκεν Κλοπ ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Λίβερπουλ, ο Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε αν έχει σκεφθεί κάτι παρόμοιο.

«Έχω όλα όσα μπορεί να ονειρευτεί ένας προπονητής. Ο σύλλογος με έχει στηρίξει. Αλλάξαμε πολλούς παίκτες τα τελευταία χρόνια, αλλά ήταν πάντα υποστηρικτικοί. Αισθάνομαι ακόμη καλά και, αν και φυσικά κάποια μέρα θα τελειώσει, δεν το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή» ήταν η απάντηση του Ισπανού τεχνικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ