Τέλος εποχής για τον Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι

Τέλος εποχής για τον Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι

Το συμβόλαιο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα αποχωρήσει από τον σύλλογο αφού οι μπλε δεν θα του προσφέρουν νέο συμβόλαιο

Την τελευταία του χρονιά στην Τσέλσι φαίνεται ότι διανύει ο Τιάγκο Σίλβα. Ο 39χρονος αμυντικός αν και είναι αρχηγός και ο πιο έμπειρος ποδοσφαιριστής στο ρόστερ των Μπλε θα αναζητήσει νέο σταθμό στην καριέρα του αφού οι Λονδρέζοι δεν είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο.

Ο Βραζιλιάνος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, όταν και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται με την Τσέλσι, με την διοίκηση της αγγλικής ομάδας να έχει πάρει την απόφαση να μην ανανεώσουν την συνεργασία τους οι δύο πλευρές αφού ο Τεντ Μπόελι θέλει να προωθήσει νέους ποδοσφαιριστές τους οποίους έχει πληρώσει ακριβά.

Διαβάστε επίσης: Νέο ζευγάρι στην showbiz: Το αποκάλυψαν με ανάρτησή τους ότι είναι μαζί και σκόρπισαν ενθουσιασμό (vid)

Η ηλικία του Τιάγκο Σίλβα είναι ένας παράγοντας που μπορεί να τον οδηγήσει στην έξοδο, αν και ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο τον εμπιστεύεται αρκετά αφού τον έχει χρησιμοποιήσει συνολικά σε 29 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μέσα στην σεζόν.

Η Τσέλσι τα τελευταία χρόνια έχει προχωρήσει σε δαπανηρές μεταγραφές κεντρικών αμυντικών, όπως ο Κόλγουιλ, ο Μπαντιασίλ και ο Κόλγουιλ και πλέον θέλει να τους αξιοποιήσει για να κάνουν… απόσβεση.

Ο Τιάγκο Σίλβα θα αποχωρήσει από τους Μπλε μετά από 4 χρόνια παρουσίας στον σύλλογο, όπου πραγματοποίησε συνολικά 146 συμμετοχές και πανηγύρισε την κατάκτηση του Champions League το 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ