Η «μάχη» της Premier League: Ποιος θα πάρει τον τίτλο, ποιος θα βγει Ευρώπη και ποιος θα υποβιβαστεί (pics)

Η «μάχη» της Premier League: Ποιος θα πάρει τον τίτλο, ποιος θα βγει Ευρώπη και ποιος θα υποβιβαστεί (pics)

Χαμός για τον τίτλο στην Premier League συνεχίζεται, όμως οι πιθανότητες έχουν αλλάξει για τα καλά πλέον - Η μεγάλη έκπληξη για την κούπα και τα φαβορί για υποβιβασμό

Η φετινή Premier League είναι μια από τις πλέον αμφίρροπες των τελευταίων ετών και ουσιαστικά είναι στην διεκδίκηση της 4-5 ομάδες, με τη Μάντσεστερ Σίτι που έχει κατακτήσει τρία συνεχόμενα να έχει… θεματάκια μέχρι στιγμής στη σεζόν, με αποτέλεσμα να είναι όλοι σε πολύ μικρή απόσταση.

Στο αγγλικό πρωτάθλημα απομένουν ακόμη 14 αγωνιστικές, με τους πολίτες να έχουν ένα ματς λιγότερο που θα παίξουν μεσοβδόμαδα με την Μπρέντφορντ εντός, λόγω των υποχρεώσεων της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και αν το κερδίσουν πατάνε κορυφή.

Διαβάστε επίσης: Ο «μικρός»-έκπληξη ενόψει Φερεντσβάρος, η ατυχία του Κουτσίδη και το βίντεο του Μεντιλίμπαρ

Όμως, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά για τη Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα φέτος, αφού μετά την 6αρα της Άρσεναλ επί της Γουέστ Χαμ εκτός έδρας, έγινε πλήρης ανάλυση των δεδομένων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Νησί, της εξόδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και του υποβιβασμού μέσα από ένα super computer και υπάρχουν πολλές και μεγάλες εκπλήξεις όσον αφορά τα φαβορί, τα αουτσάιντερ και τις… πιθανότητες.

Ο συγκεκριμένος αλγόριθμος αναλύει τα δεδομένα της βαθμολογίας, των αγωνιστικών, των αποτελεσμάτων, ακόμη και των γκολ και με τα φετινά και με τα περσινά, αλλά και με τα παιχνίδια και τα πρωταθλήματα των τελευταίων σεζόν. Και η αλήθεια είναι πως είναι το πιο ασφαλές «εργαλείο» για να προβλέψει κάτι στο Νησί.

Σύμφωνα με αυτό λοιπόν, παρότι η Λίβερπουλ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας αυτή τη στιγμή, αλλά με ματς περισσότερο από τη Μάντσεστερ Σίτι και η Άρσεναλ είναι δύο βαθμούς πίσω, οι κανονιέρηδες θεωρούνται το φαβορί για τον τίτλο, ενώ μάλιστα γίνεται με τέτοια παραστατικότητα η μέτρηση και η σύγκριση που υπάρχει και βαθμολογία.

Η βαθμολογία μετά από 24 αγωνιστικές:

Το super computer λοιπόν λέει ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στους 83 βαθμούς φέτος και δεν γίνεται να φτάσει στα επίπεδα των 100 όπως τα τελευταία χρόνια, αφού είναι πολλές οι καλές ομάδες και εξαιρετικό το επίπεδο, ενώ διεκδικούν επί ίσους όρους τον τίτλο 4-5 ομάδες.

Η πρόβλεψη λέει λοιπόν ότι η Άρσεναλ θα σηκώσει στην ισοβαθμία τον τίτλο με τη Λίβερπουλ λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων, ενώ η Σίτι δεν θα γράψει ιστορία με 4ο σερί, αφού θα είναι 3η με 81. Με την Άστον Βίλα στην 4η θέση με 68.

Από εκεί και πέρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα τερματίσει στην 7η θέση, ενώ εκτός Ευρώπης θα είναι ξανά η Τσέλσι αφού θα είναι 8η. Οι ομάδες που θα υποβιβαστούν είναι οι Λούτον, Μπέρνλι και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, δηλαδή αυτές που ανέβηκαν το περασμένο καλοκαίρι.

Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ο τρίτος πίνακας που λέει ποιος θα τερματίσει που με βάση τις πιθανότητες και ουσιαστικά είναι αυτός που έχει μεγαλύτερη αληθοφάνεια, αφού δείχνει στο περίπου και με βάση τα ποσοστά που θα τερματίσει ο καθένας. Το φαβορί είναι η Άρσεναλ λοιπόν, αλλά με μικρές διαφορές από τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι. Για τον υποβιβασμό είναι οι τρεις που αναφέρθηκαν νωρίτερα όλες ουσιαστικά σαν φαβορί για να πέσουν.

Η πρόβλεψη για το φινάλε του πρωταθλήματος:

Οι πιθανότητες για τον τίτλο, την Ευρώπη και τον υποβιβασμό:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ