Κλοπ: «Ο Τσάμπι Αλόνσο κάνει καταπληκτική δουλειά»

Κλοπ: «Ο Τσάμπι Αλόνσο κάνει καταπληκτική δουλειά»

Με άκρως αποθεωτικά λόγια μίλησε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ για τον Τσάμπι Αλόνσο, υποψήφιο διάδοχό του.

Με άκρως αποθεωτικά λόγια μίλησε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ για τον κατά πολλούς διάδοχό του, Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος αυτή τη στιγμή οδηγεί αήττητη την Μπάγερν Λεβερκούζεν.

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως ο Αλόνσο κάνει εκπληκτική δουλειά στη Γερμανία τόσο για λόγω της πορείας που κάνουν οι «ασπιρίνες» όσο και για το ποδόσφαιρο που παίζουν.

Διαβάστε επίσης: Γουόκαπ: «Είναι τεράστια ευκαιρία το Κύπελλο και δεν την παίρνουμε αψήφιστα» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Τσάμπι κάνει εκπληκτική δουλειά και αυτό που λέω είναι ανεξάρτητο με τα όσα ακούγονται για το μέλλον του. Εάν με ρωτούσατε 8 εβδομάδες πριν για τον Τσάμπι θα σας έλεγα «Ω, Θεέ μου».

Οι δεινόσαυροι -που είναι ο Αντσελότι, ο Μουρίνιο, ο Γκουαρντιόλα, ίσως εγώ- δεν θα κάνουμε αυτή τη δουλειά για άλλα 20 χρόνια. Εντάξει, ίσως να την κάνει ο Μουρίνιο. Ωστόσο, η νέα γενιά είναι ήδη εδώ και θα έλεγα πως ο Τσάμπι ξεχωρίζει μέσα σε αυτήν…

Ως παίκτης είχε παγκόσμια κλάση ενώ προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια που παίζει και αυτό έναν μικρό ρόλο. Όταν έπαιζε, ήταν ήδη προπονητής εντός γηπέδου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ