Χάκπο: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

Χάκπο: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

Ο Κόντι Χάκπο μίλησε για νίκη της Λίβερπουλ επί της Μπρέντφορντ, αλλά και για το ματς με τη Λούτον.

Η Λίβερπουλ προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και ανέβηκε ξανά πρώτη στη βαθμολογία μετά την ισοπαλία της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι.

Ο Κόντι Χάκπο μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι με τη Λούτον, τονίζοντας πως η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πρέπει να είναι ψύχραιμη, ενώ στάθηκε και στην επικράτηση επί της Μπρέντφορντ.

Οι δηλώσεις Κόντι Χάκπο:

Για το ματς με τη Λούτον: «Νομίζω ότι πρέπει να διατηρήσουμε την αίσθηση που έχουμε αυτή τη στιγμή και να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Προφανώς μεσοβδόμαδα έχουμε άλλο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και στη συνέχεια το Σαββατοκύριακο είναι επίσης ένα άλλο πολύ σημαντικό παιχνίδι. Νομίζω ότι τώρα θα έρθουν μόνο σημαντικά παιχνίδια. Τους χρειαζόμαστε όλους και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και σε φόρμα».

Για τον αγώνα με την Μπρέντφορντ: «Προφανώς ήταν μια μέρα με τα πάντα μέσα της. Νομίζω ότι [ήταν] μια πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα.

Δείξαμε πραγματικά την καλή νοοτροπία που χρειαζόμασταν σε αυτό το παιχνίδι, αλλά υπήρξαν και μερικοί τραυματισμοί, κάτι που δεν είναι καλό για εμάς.

Προφανώς έρχονται πολλά παιχνίδια και πρέπει όλοι να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι, οπότε ελπίζω να είναι όλα καλά, αλλά δεν ξέρω ακόμα τι συμβαίνει με τα παιδιά.

Κάναμε πολλά καλά πράγματα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είχαν μερικές ευκαιρίες. Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε και αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας για να προσπαθήσουμε κατά κάποιο τρόπο να σκοτώσουμε το παιχνίδι και στο τέλος τα καταφέραμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ