Δεν σταματούν οι ατυχίες για τον Ενκουκού

Δεν σταματούν οι ατυχίες για τον Ενκουκού

Ο Κρίστοφερ Ενκουκού μπορεί να αποθεραπεύθηκε από τον μακροχρόνιο τραυματισμό αλλά θα παραμείνει εκτός για άλλον έναν μήνα.

Ο Κρίστοφερ Ενκουκού μόλις αποθεραπεύθηκε από τον μακροχρόνιο τραυματισμό του που τον είχε αφήσει εκτός δράσης για πέντε μήνες, τραυματίσθηκε στο ισχίο κατά την διάρκεια προπόνησης και δεν αγωνίστηκε στις αρχές του έτους για την Τσέλσι.

Μπορεί να κατάφερε να κάνει το ντεμπόυτο του με τους Λονδρέζους, όμως η ατυχία δεν λέει ν’ αφήσει σε ησυχία τον Ενκουνκού, που τραυματίστηκε ξανά στον τελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στη Λίβερπουλ και θα μείνει εκτός δράσης στην Τσέλσι για περίπου τέσσερις εβδομάδες αυτή τη φορά.

Διαβαστε επίσης: Όταν ο Ολυμπιακός έφτασε ξανά στους «16» του Youth League: Η τάξη του Τσιμίκα και του Ανδρούτσου που έχασε στα πέναλτι…

Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Λειψία, έχει παίξει φέτος μόλις 10 φορές με την φανέλα της ομάδας του Λονδίνου.

«Μάθαμε μετά τον τελικό ότι έχει πρόβλημα και τώρα θα χρειαστεί να μείνει εκτός για περίπου τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Είναι μια νέα ατυχία για έναν ποιοτικό παίκτη», δήλωσε σχετικά ο τεχνικός των «μπλε», Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ