Η απάντηση του Ράσφορντ στους επικριτές του: «Αν με υποστηρίζετε, είναι καλό. Αν όχι, ακόμα καλύτερα»

Η απάντηση του Ράσφορντ στους επικριτές του: «Αν με υποστηρίζετε, είναι καλό. Αν όχι, ακόμα καλύτερα»

Έχει κατακριθεί φέτος ο Μάρκους Ράσφορντ για τις εμφανίσεις του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήρθε η ώρα της απάντησης...

Ξεκάθαρος ως προς την κριτική που του ασκούν είναι ο Μάρκους Ράσφορντ, όπως και για το μέλλον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κάποια στιγμή θα απαντούσε. Και ενδεχομένως, δεν θα υπήρχε καλύτερο timing για να το κάνει, έπειτα από μία νίκη στο FA Cup και μία πρόκριση στους «8» του θεσμού.

Ο Άγγλος λοιπόν επισήμανε πως η ομάδα του θα επιστρέψει εκεί που ανήκει, ενώ δεν έχει κανένα πρόβλημα ως προς την κριτική που του ασκείται. Μοιάζει να του… αρέσει μάλιστα, με το χειρότερο πράγμα σε αυτή την «φάση» να προκύπτει από όσους αμφιβάλλουν για το αν σέβεται και είναι αφοσιωμένος στους «κόκκινους διαβόλους».

Διαβάστε επίσης: «Έπνιξαν» τον εγωϊσμό τους, μαζί και τη Ρεάλ!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ράσφορντ:

«Ακούστε, δεν είμαι τέλειος άνθρωπος. Όταν κάνω ένα λάθος, θα είμαι ο πρώτος που θα σηκώσει το χέρι μου και θα πω ότι πρέπει να τα πάω καλύτερα. Αλλά αν αμφισβητήσετε ποτέ την αφοσίωσή μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τότε πρέπει να μιλήσω.

Σας υπόσχομαι, ο κόσμος δεν έχει δει τα καλύτερα από αυτήν την ομάδα της Γιουνάιτεντ και αυτούς τους παίκτες. Θέλουμε να επιστρέψουμε παίζοντας στο Champions League. Θα επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε. Αν με υποστηρίζετε, είναι καλό. Αν όχι, ακόμα καλύτερα!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ