Κλοπ: «Θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί με τον Σαλάχ»

Κλοπ: «Θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί με τον Σαλάχ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την περίπτωση του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, τόνισε πως θέλει να είναι πολύ προσεκτικός με τον Μοχάμεντ Σαλάχ, έπειτα απ’ την επιστροφή του επιθετικού στις προπονήσεις μετά από τραυματισμό στον μηρό ενόψει της αυριανής (7/3) πρώτης αναμέτρησης με την Σπάρτα Πράγας στους «16» του Europa League.

«Ο Μο Σαλάχ ταξίδεψε μαζί μας, έχει προπονηθεί δύο μέρες και είναι γεμάτος ενέργεια», τόνισε ο Γερμανός στους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε: «Θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί, αλλά αυτή είναι μια εξαιρετικά έντονη περίοδος της σεζόν. Θέλουμε να τον χρησιμοποιήσουμε. Είναι απλά καλά νέα…».

Ο Σαλάχ, ο οποίος έχει σκοράρει 19 γκολ για τη Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, είχε τραυματιστεί με την Αίγυπτο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Δεν έχει αγωνιστεί από τις 17 Φεβρουαρίου όταν ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε στην εκτός έδρας νίκη με 4-1 επί της Μπρέντφορντ.

«Ήταν μια απίθανη κατάσταση… Είχε τόσο καιρό εκτός, έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι εναντίον της Μπρέντφορντ και μετά έμεινε πάλι εκτός, έτσι είναι η κατάσταση και πρέπει να τη διαχειριστούμε», είπε ο Κλοπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ