Γκουαρντιόλα για Κλοπ: «Δεν νομίζω ότι θα είναι η τελευταία μας συνάντηση…»

Γκουαρντιόλα για Κλοπ: «Δεν νομίζω ότι θα είναι η τελευταία μας συνάντηση…»

Υπάρχει ακόμη μέλλον ανάμεσα σε Πεπ Γκουαρντιόλα και Γιούργκεν Κλοπ σύμφωνα με τον Καταλανό τεχνικό.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα απάντησε στον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ που ενόψει της κυριακάτικου (10/3) ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι δήλωσε πως τα τρόπαια σημαίνουν περισσότερα για την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ παρά για τους «Πολίτες». «Του εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και να επιστρέψει στο γήπεδο το συντομότερο δυνατό», είπε δύο φορές ο Καταλανός τεχνικός, όταν ρωτήθηκε για το σχόλιο του τραυματία άσου των «κόκκινων».

Σε μια συνέντευξη στο «FourFourTwo» που δημοσιεύθηκε αυτή την εβδομάδα, ο Αλεξάντερ-Άρνολντ πυροδότησε την αντιπαλότητα λέγοντας ότι «η κατάκτηση τροπαίων σημαίνει περισσότερα» για τη Λίβερπουλ και τους οπαδούς της λόγω των μεγαλύτερων οικονομικών πόρων της Σίτι.

Διαβάστε επίσης: Η «δίκη» της 3ης περιόδου: Το αδιανόητο 120-57 του Ολυμπιακού

Ωστόσο, ο επιθετικός της Σίτι Έρλινγκ Χάαλαντ απάντησε, λέγοντας στο «Sky Sports»: «Είμαι εδώ ένα χρόνο και κέρδισα το τρεμπλ (ως νικητής πρωταθλήματος, FA Cup και Champions League) και ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα, δεν νομίζω ότι ξέρει ακριβώς αυτό το συναίσθημα».

Ο Ρούμπεν Ντίας είπε επίσης: «Έχουμε κερδίσει πολλά σε αυτόν τον σύλλογο, ειδικά πέρυσι με το τρεμπλ. Νομίζω ότι είναι αρκετά βέβαιο μεταξύ μας, μεταξύ των οπαδών μας, πόσο σήμαινε για όλους μας», είπε στο «BBC Radio».

Η Σίτι έχει κερδίσει πέντε από τους έξι τελευταίους τίτλους της Premier League, νικώντας τη Λίβερπουλ με έναν μόνο βαθμό σε δύο από αυτά τα χρόνια. Η Λίβερπουλ κέρδισε το πρωτάθλημα τη σεζόν 2019-20, το πρώτο της πρωτάθλημα στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας εδώ και 30 χρόνια.

Ο Γκουαρντιόλα και ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος αποχωρεί από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν, αναμετρώνται για 30η φορά την Κυριακή, αλλά ο Ισπανός δεν πιστεύει ότι θα είναι η τελευταία: «Δεν νομίζω», είπε ο Γκουαρντιόλα. «Μπορούμε να παίξουμε στο Κύπελλο Αγγλίας και στο μέλλον κανείς δεν ξέρει. Είναι νέος, εγώ είμαι νέος, οπότε δεν ξέρω.»

Ο Γκουαρντιόλα είπε ότι ανυπομονεί για μια έντονη σύγκρουση στο Άνφιλντ: «Πάντα ήταν ευχαρίστηση και θα είναι επίσης την Κυριακή, οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από το να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ