Αποκαλυπτικός και… ξεκάθαρος ο Κλοπ για το μέλλον του

Αποκαλυπτικός και… ξεκάθαρος ο Κλοπ για το μέλλον του

Ο Γιούργκεν Κλοπ θέλησε να ξεκαθαρίσει κάτι σχετικά με την απόφασή του να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ το προσεχές καλοκαίρι σε συνέντευξή του στο SkySports.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε ότι η απόφασή του να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ στο φινάλε της σεζόν αφορά την ανάγκη του για ένα διάλειμμα και δεν σημαίνει ότι θα αποσυρθεί γενικότερα από την προπονητική.

Αυτό, έγινε στα πλαίσια μιας συνέντευξή του στο SkySports, με τον Γερμανό τεχνικό να κάνει αυτή την διευκρίνηση, καθώς πολλοί ήταν αυτή που μπερδεύτηκαν από την αρχική του τοποθέτηση πριν μερικούς μήνες.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πολύ παραπάνω από ένα ντέρμπι

«Αποσύρομαι το καλοκαίρι…» είπε δίχως να το σκεφτεί πολύ και αυτό δημιούργησε την εντύπωση πως αποχωρεί οριστικά από το ποδόσφαιρο μετά τη θητεία του στη Λίβερπουλ. Το SkySports είχε την ευκαιρία να τον ρωτήσει και ο Γερμανός προπονητής ήταν πιο… ξεκάθαρος για το μέλλον του.

«Νόμιζα ότι έτσι ήταν ο σωστός τρόπος να το πω. Ας το πούμε απλά ότι… κάνω λίγο στην άκρη και θα δούμε για το μέλλον», τόνισε ο Κλοπ. Μάλιστα, τόνισε ότι ίσως βρεθεί και ως οπαδός των «κόκκινων», στα μεγάλα ματς από τη νέα σεζόν, όταν θα έχει χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ