«Περίπατος» στο Βίλα Παρκ και στο -2 από το σεντόνι η Τότεναμ (0-4)

«Περίπατος» στο Βίλα Παρκ και στο -2 από το σεντόνι η Τότεναμ (0-4)

Η Τότεναμ πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε με 4-0 της Άστον Βίλα και πλησίασε στους 2 βαθμούς την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας

Στο ντέρμπι της τετράδας, η Τότεναμ «πέρασε» δια… περιπάτου από το «Βίλα Παρκ», επικρατώντας με 4-0 της Άστον Βίλα για την 28η αγωνιστική της Premier League. Οι Σπερς ήταν εντυπωσιακοί στο δεύτερο μέρος, στο οποίο πέτυχαν και τα τέσσερα γκολ, και μείωσαν στους 2 βαθμούς την απόστασή τους από την ομάδα του Ουνάι Έμερι.

Διαβάστε επίσης: Μαρινάκης: «99 χρόνια ασύγκριτης ιστορίας, ζήτω ο Ολυμπιακός» (pic)

Ο ρυθμός στο ξεκίνημα της αναμέτρησης δεν ήταν καλός, με το πρώτο ημίχρονο να τελειώνει χωρίς εύστοχη τελική και χωρίς πραγματική ευκαιρία. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικό.

Στο 50ο λεπτό, ο Τζέιμς Μάντισον έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου και τρία λεπτά αργότερα ο Μπρέναν Τζόνσον έκανε 2-0.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την Άστον Βίλα, που έχασε τον Τζον ΜακΓκίν στο 65′ με απευθείας κόκκινη κάρτα, με την Τότεναμ να μην απειλείται στην συνέχεια του αγώνα. Οι γηπεδούχοι κατέρρευσαν στη συνέχεια και οι Σον και Βέρνερ στις καθυστερήσεις (91′ και 94′) έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην νίκη των φιλοξενούμενων, υπογράφοντας το τελικό 4-0.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνες, Κας, Κονσά (85’ Ντιέγκο Κάρλος), Τόρες, Λενγκλέ (58’ Τζανιόλο), Ντιν (58’ Μορένο), Ντόουγκλας Λουίζ, ΜακΓκίν, Μπέιλι (69’ Αϊρογκμπέναμ), Τίλεμανς (58’ Ντιαμπί), Γουότκινς

ΤΟΤΕΝΑΜ: Βικάριο, Πόρο, Ρομέρο, Ουντόγκι, Φαν ντε Φεν (49’ Ντραγκουσίν), Μπισουμά, Σαρ (70’ Μπεντανκούρ), Μάντισον (87’ Βέρνερ), Κουλουσέβσκι, Τζόνσον (88’ Χόιμπιεργκ), Σον.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ