Η Premier League «αλλάζει» ξανά το ποδόσφαιρο: Έρχονται νέοι… κανόνες!

Η Premier League «αλλάζει» ξανά το ποδόσφαιρο: Έρχονται νέοι… κανόνες!

Η Premier League ετοιμάζεται να τιμωρεί τις ομάδες για δύο συγκεκριμένα πράγματα που συμβαίνουν σε κάθε παιχνίδι.

Η Premier League είναι το κορυφαίο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα του κόσμου και για άλλη μία φορά έρχεται να πρωτοτυπήσει με την θέσπιση νέων κανόνων για πράγματα που συμβαίνουν σχεδόν… πάντα!

Δημοσίευμα της «Sun» ισχυρίστηκε ότι στο πρωτάθλημα της Premier League, θα τιμωρούνται οι ομάδες που δίνουν εντολή σε παίκτες τους που έχουν την μπάλα στην κατοχή τους να κάνουν καθυστερήσεις.

Διαβάστε επίσης: «Κλειδί» η άμυνα του Ολυμπιακού

Συγκεκριμένα, οι αρχηγοί των ομάδων της Premier League λέγεται ότι ανησυχούν πως η τακτική αυτή επανέρχεται ξανά στο παιχνίδι και μάλιστα το δημοσίευμα υποστήριξε πως προτάθηκε νέος κανόνας , που θα επιτρέπει για οκτώ δευτερολέπτων στους τερματοφύλακες να κρατούν την μπάλα. Η δοκιμή πιθανότατα θα γίνει στις χαμηλότερες κατηγορίας της Αγγλίας, από την επόμενη σεζόν.

Η Sun υποστηρίζει πως θα ζητηθεί από τους διαιτητές να σηκώνουν τα χέρια τους και να μετράνε αντίστροφα μέχρι το μηδέν, όταν ένας τερματοφύλακας έχει την μπάλα στην κατοχή του κι απομένουν πέντε δευτερόλεπτα. Εάν ένας τερματοφύλακας δεν δώσε την μπάλα εγκαίρως θα κινδυνεύει με τιμωρία.

Το άλλο «πρόβλημα» που έχει εντοπιστεί είναι η καθυστέρηση της επιστροφής της μπάλας, όταν αυτή είναι εκτός γηπέδου, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαριστεί το πως θα αντιμετωπιστεί η συγκεκριμένη κατάσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ