Ο Ρόδρι σκέφτεται την «Χρυσή Μπάλα»

Ο Ρόδρι σκέφτεται την «Χρυσή Μπάλα»

Πέμπτος στην ψηφοφορία για την τελευταία Χρυσή Μπάλα, ήταν ο Ρόδρι που πλέον σκέφτεται την... κορυφή

Πέμπτος στην ψηφοφορία για την τελευταία Χρυσή Μπάλα, ο Ρόδρι (36 αγώνες και 7 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν) ονειρεύεται να κατακτήσει το υπέρτατο ποδοσφαιρικό ατομικό βραβείο.

Ο 27χρονος Ισπανός μέσος της Μάντσεστερ Σίτι πιστεύει ότι μπορεί να καθιερωθεί ως ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο στο εγγύς μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Γιατί είναι σε «αναμμένα κάρβουνα» ο Μπαρτζώκας…

«Όλοι το ονειρευόμαστε. Θα ήταν ένα απίστευτο επίτευγμα. Αλλά ξέρω επίσης ότι οι θρυλικοί χαφ δεν τα κατάφεραν. Θα μου άρεσε αν ένας αμυντικός χαφ σαν εμένα μπορούσε να το κερδίσει, θα σήμαινε πολλά», είπε ο Ρόδρι μιλώντας στο γαλλικό περιοδικό France Football.

«Θα σήμαινε πολλά για τον νικητή, αλλά και για τους νέους που θέλουν να παίξουν αυτόν τον ρόλο και θα ξέρουν ότι μπορούν να αναγνωριστούν διαφορετικά από το να είναι απαραίτητα ο παίκτης που σκοράρει ή κάνει εξαιρετικές ενέργειες. Για το ποδόσφαιρο, θα ήταν ένα ενδιαφέρον μήνυμα. Αλλά για μένα, απολαμβάνω ήδη την κατάταξη. Φανταστείτε, μπορώ να πω ότι είμαι ο πέμπτος καλύτερος παίκτης στον κόσμο».

Για τον Ρόδρι, η εξίσωση είναι απλή αν θέλει να κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα αυτή τη σεζόν: να κερδίσει την Premier League, το Champions League και το Euro 2024. Αν αυτό συμβεί, τότε δεν θα υπάρχει αντίπαλος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ