Τσέλσι – Νιούκαστλ 3-2: Με σφραγίδα Πάλμερ…

Τσέλσι – Νιούκαστλ 3-2: Με σφραγίδα Πάλμερ…

Με ασίστ και γκολ ο Κόουλ Πάλμερ οδήγησε την Τσέλσι σε μεγάλη νίκη επί της Νιούκαστλ με 3-2.

Μετά από δύο σερί ισοπαλίες η Τσέλσι επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-2 της Νιούκαστλ στο «Stamford Bridge» για την 28η αγωνιστική της Premier League. Μεγάλος πρωταγωνιστής των «μπλε» ήταν ο Κόουλ Πάλμερ με ασίστ και γκολ ενώ με αυτή τη νίκη η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πλησίασε στον πόντο την αντίπαλό της, έχοντας κι ένα ματς λιγότερο.

Μόλις στο 6ο λεπτό η Τσέλσι έκανε το 1-0 όταν ο Πάλμερ έκανε το σουτ και ο Τζάκσον βρήκε την μπάλα για το 1-0. Πάλμερ και Φερνάντες είχαν δύο καλές στιγμές στη συνέχεια για δεύτερο γκολ ενώ η Νιούκαστλ άγγιξε την ισοφάριση με Γουίλοκ και Ίσακ. Στο 43′ έκανε τελικά το 1-1 με τρομερό πλασέ του Ίσακ.

Διαβάστε επίσης: Γκαρσία – Πόνσε: Τα 25 γκολ του «φονικού» διδύμου της ΑΕΚ και η σκέψη του Αλμέιδα να τους βάλει μαζί (vids)

Με υπερόχο σουτ στο 57′ ο Πάλμερ έκανε το 2-1 και στο 69′ ο Στέρλινγκ έχασε απίθανη ευκαιρία σε τετ α τετ. Στο 76′ ήρθε το 3-1 με υπέροχη ατομική ενέργεια του Μούντρικ και με τη συμπλήρωση 90 λεπτών οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2 χάρη σε τρομερό σουτ του Μέρφι.

Τσέλσι: Πέτροβιτς, Κουκουρέγια, Τσαλομπά, Ντισασί, Γκουστό, Γκάλαχερ, Πάλμερ (84’ Κασαντέι), Φερνάντες, Καϊσέδο, Στέρλινγκ (71’ Μούντρικ), Τζάκσον (90+1’ Τσουκβουεμέκα)

Νιούκαστλ: Ντουμπράβκα, Σερ, Μπερν (69’ Κραφτ), Μπότμαν, Λιβραμέντο, Αλμιρόν (69’ Άντερσεν), Γουίλοκ (80’ Γουάιτ), Γκιμαράες (80’ Μάιλι), Λόνγκσταφ, Ισακ, Γκόρντον (36’ Μέρφι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ