Αφοπλιστική απάντηση Ποστέκογλου σε δημοσιογράφο: «Το να χαρακτηρίζουμε ανθρώπους «πλαστικούς» ή «τουρίστες», δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο»

Αφοπλιστική απάντηση Ποστέκογλου σε δημοσιογράφο: «Το να χαρακτηρίζουμε ανθρώπους «πλαστικούς» ή «τουρίστες», δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο»

Ο Άγγελος Ποστέκογλου ήταν ξεκάθαρος προς τους δημοσιογράφους σε ερώτηση σχετικά με την αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της Τότεναμ.

Οι ξένοι οπαδοί της Τότεναμ έχουν το ίδιο δικαίωμα να παρακολουθήσουν στο γήπεδο τους αγώνες με τους ντόπιους οπαδούς, δήλωσε ο προπονητής Άγγελος Ποστέκογλου εν μέσω αντιδράσεων για την απόφαση του συλλόγου της Premier League να αυξήσει τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Τότεναμ ανακοίνωσε αύξηση 6% στην τιμή των εισιτηρίων διαρκείας της, σε μια απόφαση που οι φίλαθλοι του συλλόγου χαρακτήρισαν απογοητευτική. Ερωτηθείς εάν οι σύλλογοι της Premier League στοχεύουν ξένους οπαδούς αυξάνοντας τις τιμές, ο Ποστέκογλου ήταν ξεκάθαρος στους δημοσιογράφους με μία αφοπλιστική απάντηση.

Διαβάστε επίσης: Η φιλοσοφία του Ολυμπιακού, η κίνηση-ματ με Φαλ και ο… ανέπαφος κορμός

Αναλυτικά όσα είπε:

«Βλέπετε αυτό είναι πραγματικά σκληρό. Θα σας πω γιατί: Είμαι πιθανότατα «πλαστικός» και «τουρίστας» γιατί έρχομαι από την άλλη άκρη του κόσμου με πάθος για το ποδόσφαιρο, εάν μπορούσα να έχω πρόσβαση να δω έναν αγώνα της Premier League αυτός θα ήταν ο όλος κόσμος για μένα.

Λοιπόν, το να χαρακτηρίζουμε ανθρώπους «πλαστικούς» ή «τουρίστες», δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο μόνο και μόνο επειδή οι άνθρωποι ζουν στην άλλη άκρη του κόσμου. Αυτός ο σύλλογος έχει υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο, έχει υποστηρικτές σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο που δεν έχουν πάντα πρόσβαση στα παιχνίδια των ανθρώπων που ζουν εδώ.

Πιστεύω ότι είναι πραγματικά ασεβές να αποκαλείς πλαστικούς τους οπαδούς που είναι πρόθυμοι να κάνουν έξοδα για να έρθουν. Δεν ξέρεις πόσο παθιασμένοι είναι με την ποδοσφαιρική τους ομάδα. Ίσως άρχισαν να την υποστηρίζουν μόνο τα τελευταία δύο χρόνια, ποιος ξέρει; Δεν ξέρω. Αλλά αυτό δεν μειώνει αυτό που είναι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ