Ψηλά στην λίστα του Ράτκλιφ ο Σάουθγκεϊτ για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ψηλά στην λίστα του Ράτκλιφ ο Σάουθγκεϊτ για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ θεωρεί τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ιδανικό προπονητή για να αντικαταστήσει τον Έρικ Τεν Χάαγκ στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ένα ακόμα όνομα στη λίστα του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ για την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρνουν στο φως αγγλικά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με την «Mirror» ο νέος διοικητικός ηγέτης των «κόκκινων διαβόλων» εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Άγγλου ομοσπονδιακού προπονητή, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος κάνει εξαιρετικό έργο με τα «Τρία Λιοντάρια», όπου εργάνεται από το 2016.

Διαβάστε επίσης: Ανοίγει και το δεύτερο πέταλο στην OPAP Arena για το Ελλάδα-Καζακστάν

Όπως αναφέρει το αγγλικό Μέσο, ο Ράτκλιφ έχει ψηλά στη λίστα του τον Σάουθγκεϊτ και μάλιστα τονίζεται ότι η περίπτωση του Άγγλου τεχνικού έχει εγκριθεί και από τους θρύλους του συλλόγου. Ο 53χρονος τεχνικός έχει το μυαλό του τη δεδομένη στιγμή στο Euro, ωστόσο το συμβόλαιο του με την εθνική Αγγλίας ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Δεκέμβριο με τις δύο πλευρές να μην έχουν συμφωνήσει ακόμα να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Την ίδια στιγμή το μέλλον του Έρικ Τεν Χαγκ εξακολουθεί να βρίσκεται στον αέρα καθώς η έλευση του Ράτκλιφ έχει αλλάξει τα δεδομένα, με τον Ολλανδό τεχνικό να αναμένεται να κριθεί στο τέλος της φετινής σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ