Aπορρίφθηκε από την εισαγγελία το αίτημα του Ντάνι Άλβες για προσωρινή αποφυλάκιση

Aπορρίφθηκε από την εισαγγελία το αίτημα του Ντάνι Άλβες για προσωρινή αποφυλάκιση

Αρνητική ήταν η απάντηση της Εισαγγελίας της Βαρκελώνης στο αίτημα του Ντάνι Άλβες να αποφυλακιστεί προσωρινά, μετά την καταδίκη του για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα.

Το δικαστήριο της Βαρκελώνης απέρριψε ξανά το νέο αίτημα που κατέβαλε ο συνήγορος υπεράσπισης του Ντάνι Άλβες για προσωρινή αποφυλάκιση του βετεράνου ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο διαιτητής του ματς της Εθνική Ελλάδος με το Καζακστάν

Όπως αναφέρει σχετικά ο ισπανικός Τύπος, είναι η τέταρτη φορά που η υπεράσπιση του Βραζιλιάνου σταρ προσέφυγε ζητώντας αυτού του είδους το μέτρο, το οποίο προηγουμένως είχε απορριφθεί από το φόβο ότι ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα, της Γιουβέντους και της Παρί σεν Ζερμέν έχει τις οικονομικές δυνατότητες για να διαφύγει στη Βραζιλία ή σε άλλη χώρα. Το ίδιο λόγο επικαλέστηκε και η σημερινή απόφαση και ο Άλβες θα παραμείνει στη φυλακή.

Ο 40χρονος Βραζιλιάνος καταδικάστηκε στις 22 Φεβρουαρίου από το δικαστήριο σε 4,5 χρόνια φυλάκιση, καθώς και να πληρώσει 150.000 ευρώ στο θύμα του, για το βιασμό μιας νεαρής γυναίκας τον Δεκέμβριο του 2022 σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης, ενώ η εισαγγελία είχε ζητήσει ποινή φυλάκισης εννέα ετών.

Το δικαστήριο επέβαλε επίσης πενταετή εποπτευόμενη αποφυλάκιση στον πρώην διεθνή Βραζιλιάνο μετά την αποφυλάκισή του και απαγόρευση προσέγγισης του θύματός του για εννιάμισι χρόνια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ