O Toνάλι ενδέχεται να τιμωρηθεί και από την FA για παράνομο στοιχηματισμό

O Toνάλι ενδέχεται να τιμωρηθεί και από την FA για παράνομο στοιχηματισμό

Ο - ήδη τιμωρημένος από την ιταλική ομοσπονδία - Σάντρο Τονάλι μπαίνει σε περιπέτειες και στην Αγγλία, αφού σύμφωνα με την FA πρόλαβε να στοιχηματίσει παράνομα 50 φορές σε δύο μήνες ως παίκτης της Νιούκαστλ

Δεν έχουν τελειωμό τα μπλεξίματα του Σάντρο Τονάλι με την δικαιοσύνη, αφού ο Ιταλός μέσος απειλείται με νέα τιμωρία, αυτή τη φορά από την αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Ο 23χρονος χαφ αφού έγινε ο πιο ακριβός Ιταλός ποδοσφαιριστής στην ιστορία με την μεταγραφή του στην Νιούκαστλ, κρίθηκε ένοχος για παράνομο στοιχηματισμό όταν αγωνιζόταν στη Μίλαν και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 10 μηνών από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, χωρίς να έχει βοηθήσει ουσιαστικά τις «καρακάξες».

Διαβάστε επίσης: Όλοι μέσα στην ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού – Η ομιλία του Θωμά Μαύρου στους παίκτες (vid)

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο Τονάλι πρόλαβε να παρανομήσει και επί αγγλικού εδάφους, με αποτέλεσμα να αποκτήσει μπλεξίματα και με την FA. Η αγγλική ομοσπονδία τον είχε ήδη στο στόχαστρό της και πλέον του απήγγειλε και επίσημα κατηγορίες για 50 παράνομα στοιχήματα σε διάστημα δύο μηνών, όσο δηλαδή ήταν παίκτης της Νιούκαστλ πριν τιμωρηθεί από την ιταλική ομοσπονδία.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι ο διεθνής Ιταλός χαφ συνέχιζε να στοιχηματίζει παράνομα, αφού του είχε επιβληθεί τιμωρία, ενώ ήξερε παράλληλα πως βρισκόταν στο μικροσκόπιο των Αρχών και υπό καθεστώς έρευνας.

Ο Τονάλι έχει περιθώριο έως τις 5 Απριλίου για να απαντήσει στην FA και φυσικά κινδυνεύει να τιμωρηθεί και από αυτή και να μείνει εκτός γηπέδων για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ