Όλοι μέσα στην ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού – Η ομιλία του Θωμά Μαύρου στους παίκτες (vid)

Όλοι μέσα στην ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού – Η ομιλία του Θωμά Μαύρου στους παίκτες (vid)

Χωρίς προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία της για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ. Στην προπόνηση ο Θωμάς Μαύρος που μίλησε στους παίκτες.

Με μοναδικό απόντα τον Αλεξάντερ Κάλενς που δεν επέστρεψε ακόμη από το Περού, συνέχισε η ΑΕΚ την προετοιμασία της ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Βίντα, Σιμάνσκι και οι τρεις Έλληνες διεθνείς (Μάνταλος, Ρότα, Αθανασιάδης) ενσωματώθηκαν στην προπόνηση και έβγαλαν όλο το πρόγραμμα.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει άπαντες διαθέσιμους και εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής θα μπορεί να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση στο σπουδαίο παιχνίδι. Από αύριο, θα μπει στην προπόνηση και ο Κάλενς.

Διαβάστε επίσης: O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Στο μεταξύ, στα Σπάτα βρέθηκε το πρωί ο Θωμάς Μαύρος που μίλησε στους παίκτες και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο ντέρμπι. «Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Έχω περιέργεια για να δω την προπόνηση, γιατί κάναμε διαφορετική προπόνηση όταν έπαιζα εγώ. Θα ήθελα να κάνω και εγώ. Σας αγαπώ όλους, καλή επιτυχία στο ματς της Κυριακής και καλό πρωτάθλημα», είπε ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ