Άστον Βίλα – Γουλβς 2-0: Νίκησε και διατηρήθηκε στην τετράδα

Άστον Βίλα – Γουλβς 2-0: Νίκησε και διατηρήθηκε στην τετράδα

Η Άστον Βίλα νίκησε εύκολα την Γουλβς (2-0) και παρέμεινε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, ούσα στο +3 από την 5η Τότεναμ

Δεν αφήνει την τετράδα και το Champions League η Άστον Βίλα. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι επικράτησε με 2-0 της Γουλβς στο «Βίλα Παρκ» και παρέμεινε «αφεντικό» για το σεντόνι της επόμενης σεζόν, αφού βρίσκεται στο +3 από την 5η Τότεναμ.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στην νίκη. Στο 36’ η Βίλα άνοιξε το σκόρ, όταν ο Μπέιλι έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ντιαμπί με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έγραψε το 1-0.

Διαβάστε επίσης: Κέντρικ Ναν: Ένας game changer που κάνει τον Παναθηναϊκό να ονειρεύεται ξανά (vids)

Λίγο μετά την συμπλήρωση μια ώρας αγώνα, η ομάδα του Έμερι πέτυχε και δεύτερο γκολ «κλειδώνοντας» την νίκη. Στο 65’ o Κονσά έβγαλε σέντρα-σουτ από δεξιά και κρέμασε τον Σα για το 2-0, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΒΙΛΑ: Μαρτίνες, Μορένο (63’ ντιν), Τόρες, Ντιέγκο Κάρλος, Κονσά, Μπέιλι (90+7′ Κέσλερ), Λουίζ, Ρότζερς (63’ Τζανιόλο), Τίλεμανς, Ντιαμπί (88’ Αϊρογκμπέναμ), Γουότκινς (46’ Ντουράν)

ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Μπουένο, Σεμέδο (85’ Τραορέ), Κίλμαν, Τότι, Αΐτ Νουρί (64’ Μπουένο), Γκόμες (85’ Ντόχερτι), Ντόιλ (71’ Τσιρέουα), Σαράμπια, Λεμινά, Τσιβόμε (85’ Φρέιζερ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ