Γκουαρντιόλα: «Είμαστε τρίτο φαβορί για τον τίτλο της Premier League»

Γκουαρντιόλα: «Είμαστε τρίτο φαβορί για τον τίτλο της Premier League»

Η εντός έδρας ισοπαλία με την Άρσεναλ κράτησε την Μάντσεστερ Σίτι στην 3η θέση της Premier League, πίσω από τις Λίβερπουλ και Άρσεναλ, γεγονός που παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

O Πεπ Γκουαρντιόλα παραδέχθηκε πως μετά την εντός έδρας λευκή ισοπαλία της Μάντσεστερ Σίτι με αντίπαλο την Άρσεναλ με 0-0 είναι πλέον τρίτο φαβορί για τον τίτλο, πίσω από τους «κανονιέρηδες» και την Λίβερπουλ.

Οι «πολίτες» έχουν πλέον 64 βαθμούς, έναν λιγότερο από τους κανονιέρηδες και τρεις λιγότερους από την Λίβερπουλ, γεγονός που έκανε τον Πεπ Γκουαρντιόλα να ισχυριστεί στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε πως δεν είναι πλέον η ομάδα του εκείνη που έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Διαβάτε επίσης: Ο Γιουνγκ τα έκανε «θάλασσα» με τις κάρτες

«Η Άρσεναλ είναι το δεύτερο φαβορί για τον τίτλο, εμείς είμαστε το τρίτο. Όποιος είναι στην κορυφή, είναι το πρώτο φαβορί. Ήταν στα χέρια μας ο τίτλος, τώρα δεν είναι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Καταλανός, ο οποίος εξέφρασε ωστόσο την άποψη πως από τους τρεις διεκδικητές του στέμματος της Premier League, η δική του παίζει το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ