«Πυρά» Κανσέλο για Γκουαρντιόλα: «Ο Πεπ είπε ψέματα, έδειξε αγνωμοσύνη η Σίτι»

«Πυρά» Κανσέλο για Γκουαρντιόλα: «Ο Πεπ είπε ψέματα, έδειξε αγνωμοσύνη η Σίτι»

Ο Ζοάο Κανσέλο απασφάλισε κατά της Μάντσεστερ Σίτι και του Πεπ Γκουαρντιόλα αποκαλύπτοντας τον λόγο που έφυγε από τους Πολίτες

Ο Ζοάο Κανσέλο σε συνέντευξη που παραχώρησε σε πορτογαλικό μέσο, «έσπασε τη σιωπή» του απαντώντας για τη φυγή του από τη Μάντσεστερ Σίτι και τα όσα του καταλόγισε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Πορτογάλος φουλ-μπακ μιλώντας στην «Α Βola» έκανε λόγο για αγνωμοσύνη από πλευράς «πολιτών» και απάντησε σε όσα τον κατηγόρησε ο Καταλανός προπονητής πως δεν ήθελε να παίζουν οι Ακέ και Ρίκο.

Διαβάστε επίσης: Δεν το κουνάει από τον Ολυμπιακό ο Μπαρτζώκας – Τυπική η επέκταση του συμβολαίου του

«Ειπώθηκαν ψέματα!» είπε ο Κανσέλο απαντώντας σε αυτούς τους ισχυρισμούς. «Ποτέ δεν υπήρξα κακός συμπαίκτης για αυτούς και μπορείτε να ρωτήσετε είτε τον Νέιθαν Άκε και τον Ρίκο Λιούις. Δεν έχω κανένα δείξει ανωτερότητα ή κατωτερότητα απέναντί ​​τους, αλλά αυτή είναι η γνώμη του προπονητή.

Έμεινα γιατί δεν είναι αλήθεια. Νομίζω ότι η Μάντσεστερ Σίτι ήταν λίγο αχάριστη απέναντί ​​μου όταν το είπαν άνθρωποι της αυτό, γιατί ήμουν πολύ σημαντικός παίκτης τα χρόνια που ήμουν εκεί. Ποτέ δεν απέτυχα στη δέσμευσή μου στον σύλλογο, στους οπαδούς και πάντα έδινα τα πάντα. Θυμάμαι μια φορά που με έκλεψαν και μου επιτέθηκαν και την επόμενη μέρα έπαιζα στο Έμιρεϊτς εναντίον της Άρσεναλ».

Ο Κανσέλο πρόσθεσε: «Αυτά είναι πράγματα που δεν ξεχνάς, άφησα τη γυναίκα και την κόρη μου μόνες στο σπίτι, τρομοκρατημένες. Ο κόσμος θα το θυμάται μόνο αυτό γιατί ο κύριος Γκουαρντιόλα έχει πολύ περισσότερη δύναμη από εμένα όταν λέει κάτι και προτιμώ να μείνω για τον εαυτό μου. Προτιμώ να ξέρω ότι λέω την αλήθεια, νιώθω πλήρης με αυτό που έκανα. Είμαι διάφανος άνθρωπος, δεν λέω ποτέ ψέματα. Η ζωή συνεχίζεται και εύχομαι όλα να πάνε καλά, γιατί όσο ήμουν εκεί απολάμβανα το ποδόσφαιρό μου και παραμένουν το φαβορί για την κατάκτηση του Champions League».

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος διεθνής μπακ ρωτήθηκε επίσης αν περίμενε να παραχωρηθεί δύο φορές δανεικός.

«Όχι, πραγματικά δεν το πίστευα, αλλά ζω τη ζωή μου τη στιγμή», είπε. «Κάποια πράγματα υπαγόρευσαν ότι δόθηκε δανεικός πέρυσι στην Μπάγερν Μονάχου. Δεν έχω μετανιώσει, ακόμα κι αν η Σίτι κέρδισε το Champions League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ