Νότιγχαμ Φόρεστ – Φούλαμ 3-1: Καταιγιστική με «τριάρα» κόντρα στους «κότατζερς»

Νότιγχαμ Φόρεστ – Φούλαμ 3-1: Καταιγιστική με «τριάρα» κόντρα στους «κότατζερς»

Πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, η Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε μια εύκολη νίκη επί της Φούλαμ, επικρατώντας με 3-1. Ισόπαλη (1-1) έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Νιουκάστλ και Έβερτον.

Ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο» πανηγυρίζει η Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Φούλαμ της οποίας και επιβλήθηκε με 3-1 εντός έδρας, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Premier League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία από νωρείε έδειξε τις διαθέσεις της. Το… πάρτι άρχισε με τον Κάλουμ Χάντσον-Οντόι να παίρνει την πάσα του Γκιμπς-Γουάιτ και να τη μετατρέπει σε ασίστ, κάνοντας το 1-0 στο 9′. Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κρις Γουντ που διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του για το 2-0.

Η εικόνα της Φούλαμ ανάγκασε τον Μάρκο Σίλβα να προβεί σε τρεις αλλαγές μόλις στο 33′, όμως αυτό δεν απέτρεψε την ομάδα του από το να δεχθεί ακόμα ένα τέρμα. Κι αυτό γιατί στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του 45λεπτου ο Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, με το οποίοι οι δύο σύλλογοι πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, οι «κότατζερς» βρήκαν μια απάντηση με τον Τοσίν Ανταραμπιόγιο, μειώνοντας σε 3-1 στο 49ο λεπτό της συνάντησης. Όμως τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια και οι «κόκκινοι» ήταν εκείνοι που έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από το «City Ground».

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ: Σελς, Ουίλιαμς, Ομομπαμιντέλε, Μουρίγιο, Άινα (83’ Τοφολό), Γέιτς, Ντανίλο, Ελάνγκα (83’ Ντομίνγκες), Γκιμπς-Γουάιτ (77’ Ρέινα), Χάντσον-Οντόι (70′ Οριγκί), Γουντ.

ΦΟΥΛΑΜ: Λένο, Ανταραμπιόγιο, Μπάσεϊ, Τετέ, Ρόμπινσον, Παλίνια (71’ Ριντ), Λούκιτς (44’ Κέιρνι), Γουίλσον (33’ Τραορέ), Περέιρα (71’ Ντε Κόρδοβα Ριντ), Ιβόμπι (44’ Γουίλιαν), Μουνίς

Στο άλλο παιχνίδι, Νιουκάστλ και Έβερτον έμειναν ισόπαλες με 1-1. Οι δύο ομάδες σκόραραν σε διαφορετικά ημίχρονα, με τους γηπεδούχους να χάνουν ουσιαστικά τη νίκη μέσα από τα χέρια τους. Ο Αλεξάντερ Ίσακ στο 15′ έκανε το 1-0, με τον Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν να διαμορφώνει το τελικό 1-1 στο 88ο λεπτό του ματς και να χαρίζει τον βαθμό στα «ζαχαρωτά».

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντουμπράβκα, Κραφτ, Σερ, Μπερν, Χολ (79’ Ντάμετ), Γκιμαράες, Λόνγκσταφ, Άντερσον (70’ Γουίλοκ), Μέρφι, Μπαρνς, Ίσακ

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Ταρκόβσκι, Γκόντφρεϊ (90’ Κόουλμαν)), Μπράνθγουαϊτ, Μικολένκο, Γκέιγ (80’ Τσερμίτι), Ονάνα (61’ Γκόμες), ΜακΝίλ, Γιανγκ, Ντουκουρέ (61’ Γκάρνερ), Μπέτο (61’ Κάλβερτ-Λιούιν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ