Η Ρεάλ δεν θα αγοράσει τον Κέπα, επιστρέφει στην Τσέλσι μετά την λήξη του δανεισμού του

Η Ρεάλ δεν θα αγοράσει τον Κέπα, επιστρέφει στην Τσέλσι μετά την λήξη του δανεισμού του

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει καμία πρόθεση να κρατήσει τον Κέπα Αριθαμπαλάγα, ο οποίος θα επιστρέψει στην Τσέλσι το καλοκαίρι, μετά τη λήξη του δανεισμού του.

Σύντομη θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η θητεία του Κέπα Αριθαμπαλάγα στην Ρεάλ Μαδρίτης, αφού η διοίκηση της Βασίλισσας δεν είναι διατεθειμένη να προχωρήσει στην αγορά του Βάσκου τερματοφύλακα.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας βρέθηκε στους μπλάνκος, ως δανεικός από την Τσέλσι, με την ισπανική ομάδα να θέλει να καλύψει την τελευταία στιγμή το κενό που άφησε ο Τιμπό Κουρτουά, όταν υπέστη ρήξη χιαστού στα τέλη του καλοκαιριού.

Διαβάστε επίσης: Πόσα εισιτήρια θα πάρουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στη Νέα ΦΙλαδέλφεια, αν φτάσουν στον τελικό του Conference League

Ωστόσο, παρά την αρχική καθιέρωση του Κέπα, ο Κάρλο Αντσελότι σιγά σιγά εμπιστεύτηκε τον Αντρέι Λούνιν, ο οποίος έχει δείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Ρεάλ. Μάλιστα, ο Ουκρανός κίπερ έχει αγωνιστεί σε 24 παιχνίδια, κρατώντας ανέπαφη την εστία του στα 11 από αυτά.

Όπως μεταφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η «βασίλισσα» δεν έχει καμία πρόθεση να κρατήσει τον Κέπα μετά τη λήξη του δανεισμού του, ο οποίος ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει πως ο Βάσκος κίπερ θα επιστρέψει στην Τσέλσι, χωρίς να είναι βέβαιο το μέλλον του εκεί.

Την φετινή σεζόν, ο Κέπα μέτρησε 18 εμφανίσεις συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ