Ματσάρα χωρίς νικητή ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Μπρέντφορντ (3-3) – «Τρίποντο» ανάσα για την Έβερτον (1-0)

Ματσάρα χωρίς νικητή ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Μπρέντφορντ (3-3) – «Τρίποντο» ανάσα για την Έβερτον (1-0)

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με έξι γκολ, η Άστον Βίλα και η Μπρέντφορντ έμειναν ισόπαλες 3-3, ενώ η Έβερτον πήρε μια πολύ σημαντική νίκη επικρατώντας με 1-0 της Μπέρνλι.

Η δράση στην Premier League για την 32η αγωνιστική συνεχίζεται, καθώς μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Κρίσταλ Πάλας (4-2) το πρόγραμμα περιελάμβανε άλλες πέντε αναμετρήσεις.

Στο πιο χορταστικό παιχνίδι η Άστον Βίλα έμεινε ισόπαλη 3-3 με την Μπρέντφορντ. Οι «χωριάτες» προηγήθηκαν 2-0 χάρη στα τέρματα των Γουότκινς και Ρότζερς στο 39′ και το 46′. Οι «σφήκες» όμως είχαν άλλη άποψη για τη συνέχεια. Μέσα σε εννέα λεπτά από το 59′ έως το 68′ έφτασαν σε μια τεράστια ανατροπή με τα γκολ των Ζάνκα, Εμπουεμό και Βίσα για το 3-2. Ο Γουότκινς όμως ήταν εκείνος που ισοφάρισε στο τελικό 3-3 στο 80′.

Ένα πολύτιμο «τρίποντο» πανηγυρίζει η Έβερτον για την παραμονή, αφού επιβλήθηκε με 1-0 της Μπέρνλι στο «Γκούντισον Παρκ». Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ντομινίκ Κάλβερτ-Λιούιν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Άστον Βίλα-Μπρέντφορντ 3-3
Έβερτον-Μπέρνλι 1-0
Φούλαμ-Νιουκάστλ 0-1
Λούτον-Μπόρνμουθ 2-1
Γουλβς-Γουέστ Χαμ 1-2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ