Μίλαν – Λέτσε 3-0: Άνετη κι ωραία…

Μίλαν – Λέτσε 3-0: Άνετη κι ωραία…

Πέμπτη σερί νίκη για τη Μίλαν που επικράτησε άνετα με 3-0 της Λέτσε και μόνο αν... αυτοκτονήσει θα χάσει τη δεύτερη θέση.

Εύκολο έργο είχε η Μίλαν κόντρα στη Λέτσε της οποίας επικράτησε με 3-0 στο «Σαν Σίρο» για την 31η αγωνιστική της Serie A. Αυτή ήταν η πέμπτη σερί νίκη για τους «ροσονέρι» που δεν προλαβαίνουν την Ίντερ στη μάχη του τίτλου, αλλά δύσκολα θα χάσουν τη δεύτερη θέση με +9 από την τρίτη Γιουβέντους που έχει βέβαια ματς λιγότερο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι όταν στο 3ο λεπτό το γυριστό σουτ του Γκονθάλεθ έγλειψε το δοκάρι του Μενιάν και στο 7′ ο Πούλισικ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0. Ο Αμερικανός και ο Λεάο είχαν από μία καλή ευκαιρία στη συνέχεια για δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε με τη συμπλήρωση 20 λεπτών.

Διαβάστε επίσης: Η «παγίδα» και η σωστή νοοτροπία

Από εκτέλεση κόρνερ, ο Ζιρού με γυριστή κεφαλιά έγραψε το 2-0. Στο 29′ η Λέτσε έφασε κοντά στο γκολ, με την κεφαλιά του Γκονθάλεθ να σταματά στο δοκάρι του Μενιάν, ωστόσο όλα τελείωσαν για τους φιλοξενούμενους στο 45′ όταν ο Κρστόβιτς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα.

Από ασίστ του Αντλί στο 57′ ο Λεάο έκανε το 3-0, με τη Μίλαν να έχει ευκαιρίες με Ζιρού και Γιόβιτς και για ένα ακόμη γκολ, αλλά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Μίλαν: Μενιάν, Γκάμπια (61’ Κίερ), Καλάμπρια, Τομόρι, Ερναντές (83’ Τεράτσιανο), Αντλί, Ράιντερς, Τσουκβουέζε (78’ Γκάλο), Πούλισικ (62’ Μούσα), Λεάο, Ζιρού (62’ Γιόβιτς)

Λέτσε: Φαλκόνε, Μπασιρότο, Πόνγκρατστς, Βενούτι (70’ Γκεντρί), Μπλιν (78’ Μπερίσα), Γκάλα, Μπαντά (46’ Άλμκβιστ), Ραμαντάνι, Γκονθάλεθ (46’ Πίκολι), Κρστόβιτς, Ντοργκού (85’ Πιερότι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ