Τεράστια γκέλα για την Τσέλσι (2-2) – Άλμα… Champions League για την Τότεναμ (3-1)

Τεράστια γκέλα για την Τσέλσι (2-2) – Άλμα… Champions League για την Τότεναμ (3-1)

Η Τσέλσι πλήρωσε την ολιγωρία της στο φινάλε και έμεινε στο 2-2 με τη Σέφιλντ, ενώ μια νίκη... Champions League πανηγύρισε η Τότεναμ με 3-1 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Επιστροφή στις… γκέλες για την Τσέλσι, η οποία δεν κατάφερε να νικήσει την ουραγό της βαθμολογίας, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες 2-2 στο «Bramall Lane».

Οι «μπλε» ξεκίνησαν ιδανικά το ματς, με τον Τιάγκο Σίλβα να βρίσκει δίχτυα και να κάνει το 1-0 μόλις στο 11ο λεπτό της συνάντησης. Όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 32′ με τον Τζέιντεν Μπογκλ να κάνει το 1-1, σκορ με το οποίο οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Το σύνολο του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 66′, με τον Νόνι Μαντουέκε να κάνει το 2-1. Η Σέφιλντ όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, με τον Όλιβερ ΜακΜπέρνι να σκοράρει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

ΣΕΦΙΛΝΤ: Γκρμπιτς, Ρόμπινσον (90+1′ Βινίσιους), Αχμέντχοντζιτς, Χολγκέιτ (76’ ΜακΑτί), Τράστι (87΄Άρτσερ), Μπογκλ, Όσμπορν, Χάμερ, Αρμπλάστερ, ΜακΜπέρνι, Μπρέρετον Ντίας

ΤΣΕΛΣΙ: Πέτροβιτς, Τιάγκο Σίλβα, Κουκουρέγια, Τσαλομπά, Ντισασί, Γκάλαχερ, Πάλμερ (73’ Τσουκβουεμέκα), Φερνάντες, Καϊσέδο, Μαντουέκε (82’ Μούντρικ), Τζάκσον

Άλμα… Champions League για την Τότεναμ (3-1)

Ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα στη μάχη που δίνει για την είσοδό της στην τετράδα πήρε η Τότεναμ, που επιβλήθηκε με 3-1 της Νότιγχαμ Φόρεστ εντός έδρας.

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου έκανε το 1-0 με αυτογκόλ του Μουρίγιο στο 15′, με τη Νότιγχαμ να φέρνει την αναμέτρηση στα ίσα στο 27′ με δράστη τον Κρις Γουντ ο οποίος έκανε το 1-1.

Οι Λονδρέζοι πάντως είχαν ακόμα δύο τέρματα για να πάρουν τη νίκη. Ο Μίκι Φαν ντε Βεν στο 52′ έδωσε τα ηνία στην ομάδα του, για να έρθει ο Πέδρο Πόρο να κάνι το τελικό 3-1.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Βικάριο, Πόρο, Ρομέρο, Φαν ντε Βεν, Ουντόγκι, Μπισουμά (46’ Χόιμπεργκ), Σαρ (46’ Μπεντακούρ), Τζόνσον, Μάντισον (76’ Κουλουσέφσκι), Βέρνερ (76’ Λο Σέλσο), Σον

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ: Σελς, Γουίλιαμς (87’ Μοντιέλ), Ομομπαμίντελε, Μουρίγιο, Άινα, Γέιτς (81’ Σανγκαρέ), Ντανίλο (81’ Ρέινα), Ελάνγκα, Γκίμπς – Γουάιτ (68’ Ντομίνγκεζ), Χάντσον – Οντόι, Γουντ (68’ Οριγκί)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ