Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 2-2: «Μπλόκο» από τους «κόκκινους διαβόλους» και… χαμός στην κορυφή

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 2-2: «Μπλόκο» από τους «κόκκινους διαβόλους» και… χαμός στην κορυφή

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ, σε ένα χορταστικό ματς, έμειναν στο ισόπαλο 2-2 με την Άρσεναλ να είναι η... νικήτρια του ντέρμπι.

Στο μεγάλο ντέρμπι της Premier League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστησε «μπλόκο» στη Λίβερπουλ, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες 2-2 στο «Ολντ Τράφορντ», στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος και πλέον γίνεται ένας… χαμός στην κορυφή.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στην αναμέτρηση, όμως οι «κόκκινοι διάβολοι» βρήκαν τις λύσεις για να σκοράρουν δύο φορές, φτάνοντας μάλιστα πολύ κοντά στη νίκη, με τους «κόκκινους» όμως να την… γλιτώνουν στο φινάλε.

Η Λίβερπουλ είχε έναν εντυπωσιακό… μονόλογο στο πρώτο μέρος, με τη Γιουνάιτεντ να περιορίζεται σε ρόλο άμυνας. Έτσι οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Λουίς Ντίαζ να κάνει το 1-0 στο 23′, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ βρήκε γκολ από το… πουθενά με μια απίθανη εκτέλεση του Μπρούνο Φερνάντες από το κέντρο, με τον Πορτογάλο να εκμεταλλεύεται τον κακό υπολογισμό του Κέλεχερ και να κάνει το 1-1 στο 50′.

Η Λίβερπουλ συνέχισε να πιέζει, όμως ξανά οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έδειξαν την αποτελεσματικότητά τους, με τον Κόμπι Μέινου να πλασάρει υποδειγματικά για το 2-1 στο 67′ βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα του. Οι «κόκκινοι» πάντως κατάφεραν να πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να ευστοχεί σε πέναλτι στο 84′ και να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονάνα, Καμπουαλά, Νταλότ, Μαγκουάιρ, Γουάν-Μπισάκα, Κασεμίρο, Μέινου (85’ Μάουντ), Γκαρνάτσο (80’ Άμραμπατ), Ράσφορντ (66’ Άντονι), Χόιλουντ

Λίβερπουλ: Κέλεχερ, Μπράντλεϊ (66’ Γκόμεζ), Κουάνσα, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Σόμποσλαϊ (66’ Τζόουνς), Έντο (69’ Έλιοτ), Μακ Άλιστερ, Σαλάχ, Νούνιες (69’ Χάκπο), Ντίας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ