Τσέλσι – Έβερτον 6-0: Ξέσπασε πάνω στα «ζαχαρωτά» με «καρέ» του συγκλονιστικού Πάλμερ

Τσέλσι – Έβερτον 6-0: Ξέσπασε πάνω στα «ζαχαρωτά» με «καρέ» του συγκλονιστικού Πάλμερ

Με τον Κόουλ Πάλμερ να κάνει... όργια απέναντι στην Έβερτον πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ (!) η Τσέλσι διέλυσε τα «ζαχαρωτά» με 6-0.

Ένα ξέσπασμα που χρειάζονταν όλοι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» είχε η Τσέλσι, η οποία διέλυσε με 6-0 την Έβερτον, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Premier League.

Μυθική εμφάνιση από τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο Κόουλ Πάλμερ, ο οποίος σημείωσε τέσσερα γκολ στην αναμέτρηση οδηγώντας εκ του ασφαλούς σε μια άνετη επικράτηση την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, η οποία ανέβηκε στους 47 βαθμούς και την 9η θέση. Στους 27 και την 16η θέση τα «ζαχαρωτά» που… μπλέκουν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Τσέλσι η οποία άνοιξε το σκορ μόλις στο 13ο λεπτό της συνάντησης με τον Κόουλ Πάλμερ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Άγγλος μεσοεπιθετικός διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, αλλά και τα δικά του, κάνοντας το 2-0. Στο 29′ ο ίδιος παίκτης ολοκλήρωσε το χατ-τρικ σε διάστημα 16 λεπτών για το 3-0. Το ονειρικό πρώτο μέρος για τους «μπλε» έκλεισε ο Νίκολας Τζάκσον στο 44′, κάνοντας το 4-0.

Η Τσέλσι δεν είχε σκοπό να σταματήσει παρά το… τρελό της 45λεπτό, με τον Κόουλ Πάλμερ να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Στο 64′ λοιπόν ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0, φτάνοντας τα τέσσερα τέρματα στο ματς, για να έρθει ο Άλφι Γκίλκριστ στο φινάλε και διαμορφώσει το τελικό 6-0.

ΤΣΕΛΣΙ: Πέτροβιτς, Γκουστό (87′ Γκίλκριστ), Τσαλομπά, Τιάγκο Σίλβα, Κουκουρέγια, Καϊσέδο, Γκάλαχερ, Μούντρικ (80’ Τσίλγουελ), Μαντουεκέ (72’ Τσουκβουεμέκα), Πάλμερ (80’ Κασαντέι), Τζάκσον (87′ Ντέιβιντ)

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κόουλμαν (46’ Πάτερσον, 90+2′ Γκόντφρεϊ), Ταρκόβσκι, Μπράνθγουαϊτ (57’ Κιν), Μικολένκο, Ονάνα (46’ Γκόμες), Γκάρνερ (46’ Χάρισον), Ντουκουρέ, ΜακΝίλ, Γιανγκ, Μπέτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ