Η Γουέστ Χαμ θέλει τον Μουρίνιο

Η Γουέστ Χαμ θέλει τον Μουρίνιο

Σύμφωνα με τους Βρετανούς, ο Μουρίνιο είναι σε περίοπτη θέση στη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ντέιβιντ Μόγιες για τον πάγκο της Γουέστ Χαμ.

Σε αναζήτηση προπονητή για τη νέα αγωνιστική σεζόν είναι η διοίκηση της Γουέστ Χαμ, καθώς ο Ντέιβιντ Μόγιες το ερχόμενο καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τον πάγκο της λονδρέζικης ομάδας και μάλιστα είναι πολύ πιθανό ακόμα και το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την προπονητική.

Ο 60χρονος είναι σε συζητήσεις με τη διοίκηση του συλλόγου για να αναλάβει διοικητικό πόστο στη βρετανική ομάδα, ενώ παράλληλα η UEFA του έχει προτείνει μια θέση στην επιτροπή για τη βελτίωση των αγωνιστικών κανονισμών του αθλήματος.

Ως εκ τούτου η Γουέστ Χαμ θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του Ντέιβιντ Μόγιες, με τα δημοσιεύματα στη Μεγάλη Βρετανία να φέρνουν τον Ζοσέ Μουρίνιο σε πρώτο πλάνο. Ο σπουδαίος Πορτογάλος προπονητής είναι ελεύθερος, μετά το διαζύγιο με τη Ρόμα τον περασμένο Ιανουάριο και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ιβηρας είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «σφυριών» και να επιστρέψει στην Premier League, την οποία γνωρίζει πολύ καλά από τις θητείες του σε Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ.

Δεύτερος στη σχετική λίστα φέρεται να είναι ο Πάολο Φονσέκα, ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στη Λιλ. Ο 51χρονος Πορτογάλος τεχνικός έχει δουλέψει σε Πόρτο, Σαχτάρ Ντόνετσκ και Ρόμα, με τον Ιβηρα να έχει ανεβάσει πλέον κατακόρυφα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ