Μπαΐλί Ντιπέπα: Το 17χρονο wonderkid που έχει «τρελάνει» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vids)

Μπαΐλί Ντιπέπα: Το 17χρονο wonderkid που έχει «τρελάνει» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vids)

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βρετανικού ποδοσφαίρου έχει στη μεταγραφική της λίστας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μία ακόμα αποτυχημένη σεζόν για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί απέναντι στις κορυφαίες ομάδες της Premier League και για μια ακόμα σεζόν εξελίχθηκαν σε… κομπάρσοι. Μετά από 32 αγωνιστικές η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην 7η θέση με 50 βαθμούς στο ενεργητικό της (15/5/12) και βρίσκεται στο -10 από την 5η Τότεναμ, ενώ είναι μόλις στο +2 από την 8η Γουέστ Χαμ και στο +3 από την 9η Τσέλσι.

Μια σεζόν που ξεκίνησε από την αρχή στραβά για την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ, που έχασε γρήγορα την επαφή με την κορυφή και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο της σεζόν να φανεί ανταγωνιστική, γνωρίζοντας μάλιστα βαριές ήττες από ομάδες κατώτερου επιπέδου.

Διαβάστε επίσης: Μοιραία κατάληξη για Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: «Ο πρίγκιπας δείχνει το τραγικό φινάλε…»

Το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι κομβικό για το μέλλον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς αναμένεται να γίνουν σαρωτικές αλλαγές, με τον Τεν Χαγκ να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και τους ανθρώπους του συλλόγου να ψάχνουν τον ιδανικό αντικαταστάτη του. Παράλληλα, αναμένεται να υπάρξουν αρκετές αποχωρήσεις από το ρόστερ, το οποίο μάλιστα σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Βρετανοί θα ενισχυθεί με νεαρούς παίκτες, που θεωρούνται ταλέντα και μπορούν να εξελιχθούν τα επόμενα χρόνια σε πρωταγωνιστές.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Μπαΐλί Ντιπέπα. Το 17χρονο «διαμάντι» της Πορτ Βέιλ.

Ο νεαρός (12/1/2007) αγωνίζεται ως στράικερ, αλλά μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και στα άκρα της επιθετικής γραμμής, αφού είναι ταχυδυναμικός. Είναι διεθνής με την Κ17 της Αγγλίας και θεωρείται ως ένα τα μεγαλύτερα ταλέντα του βρετανικού ποδοσφαίρου.

Οι μνηστήρες και η ρήτρα

Ο Ντιπέπα είναι γέννημα θρέμμα της Πορτ Βέιλ, καθώς προέρχεται από την ακαδημία του βρετανικού συλλόγου. Ανέβηκε στην πρώτη ομάδα τον περασμένο Σεπτέμβριο και άρχισε σιγά σιγά να κερδίζει χρόνο συμμετοχής, αλλά και να τραβάει πάνω του τα βλέμματα των κορυφαίων ομάδων της χώρας, όπως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μέχρι τώρα έχει παίξει σε 24 παιχνίδια στη φετινή σεζόν, έχοντας 3 γκολ και 2 ασίστ στο ενεργητικό του. Με την Κ17 της Αγγλίας έχει αγωνιστεί σε 3 αναμετρήσεις, έχοντας τρία γκολ.

Τον περασμένο Ιανουάριο ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Πορτ Βέιλ μέχρι το 2026, με τη βρετανική ομάδα να «δένει» τον 17χρονο επιθετικό με μεγαλύτερη ρήτρα, καθώς είχαν αρχίσει τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος τόσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και άλλων κορυφαίων βρετανικών συλλόγων. Οι Κόκκινοι Διάβολοι, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο Νησί, έχουν ξεχωρίσει την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να κινηθούν για την απόκτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ