Φούλαμ – Λίβερπουλ 1-3: Νίκησε και έπιασε ξανά κορυφή

Φούλαμ – Λίβερπουλ 1-3: Νίκησε και έπιασε ξανά κορυφή

Η Λίβερπουλ έκανε το... καθήκον της κόντρα στη Φούλαμ επικρατώντας με 3-1 εκτός έδρας.

Επιστροφή στην κορυφή, έστω και προσωρινά για τη Λίβερπουλ, η οποία κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Φούλαμ με 3-1, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Premier League και να πιάσει την Άρσεναλ στην πρώτη θέση με 74 πόντους και ματς παραπάνω από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη στο δεύτερο μέρος, έχοντας ως πρωταγωνιστές τους Αλεξάντερ-Άρνολντ, Γκράφενμπεργκ και Ζότα, με το σύνολο του Μάρκο Σίλβα να ισοφαρίζει προσωρινά με τον Καστάνιε.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο και χωρίς πολλές ευκαιρίες, με τη Λίβερπουλ να είναι εκείνη που κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Δράστης ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ που στο 32′ έκανε το 1-0. Η Φούλαμ πάντως δεν άργησε να βρει απάντηση και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τίμοθι Καστάνιε ισοφάρισε σε 1-1.

Με το… καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου, οι «κόκκινοι» πήραν εκ νέου τα ηνία στο σκορ, αφού ο Ράιαν Γκράφενμπεργκ έκανε το 2-1, για να έρθει ο Ντιόγκο Ζότα στο 72ο λεπτό της συνάντησης να διαμορφώσει το τελικό 3-1 και να κρατήσει ψηλά τη Λίβερπουλ.

ΦΟΥΛΑΜ: Λένο, Αντεραμπιόγο, Μπάσεϊ, Ρόμπινσον, Καστάνιε, Λούκιτς, Ντε Κόρδοβα-Ρέιντ(70’ Γουίλσον), Παλίνια(71’ Κάρνεϊ), Ιγουόμπι(85’ Τραορέ), Περέιρα, Μουνίζ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ(80’ Γκόμεζ), Κουάνσα, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Έντο, Γκράφενμπεργκ(74’ ΜακΆλιστερ), Έλιοτ, Χάκπο(87’ Σομποσλάι., Ντίας(75’ Σαλάχ), Ζότα(74’ Νούνιες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ