Η Άστον Βίλα ανακοίνωσε τον Έμερι μέχρι το 2027 (pics)

Η Άστον Βίλα ανακοίνωσε τον Έμερι μέχρι το 2027 (pics)

Προπονητής της Άστον Βίλα μέχρι το 2027 θα είναι ο Ουνάι Έμερι που εξαργύρωσε την εξαιρετική του δουλειά στους «χωριάτες» με νέο συμβόλαιο.

Είναι πλέον κι επίσημο, Άστον Βίλα και Ουνάι Έμερι συνεχίζουν μαζί! Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League ανακοίνωσε ότι ο 52χρονος Ισπανός τεχνικός συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους «χωριάτες» μέχρι το 2027.

«Απολαμβάνουμε τον δρόμο μας μαζί με τους οπαδούς της Βίλα, τους ιδιοκτήτες της ομάδας, τη διοίκηση και αυτή τη μεγάλη ομάδα παικτών για την οποία είμαστε περήφανοι», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Έμερι.

Διαβάστε επίσης: Το Youth League… project και οι τέσσερις σωματοφύλακες

«Εγώ και η διοίκηση μοιραζόμαστε το όραμα των ιδιοκτητών. Ο Νάσεφ (Σάουρις) και ο Γουές (Έντενς) είναι πολύ υποστηρικτικοί και με σεβασμό. Έχουμε ένα καλό περιβάλλον και τη σωστή δομή για να αναπτύξουμε αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο», συνέχισε.

Και συμπλήρωσε: «Πρέπει να διατηρήσουμε το εργατικό πνεύμα, τις έξυπνες αποφάσεις και τον συντονισμό με την ιδιοκτησία, πράγματα που βρήκαμε αυτό το διάστημα. Θα εργαστούμε για να γίνουμε όλο και καλύτεροι. Και θα απαιτήσουμε ο ένας από τον άλλον. Η φιλοδοξία είναι ήδη, και πρέπει πάντα να είναι, το σύνθημα αυτού του έργου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ