Το Youth League… project  και οι τέσσερις σωματοφύλακες

Το Youth League… project και οι τέσσερις σωματοφύλακες

Η απόφαση του Ολυμπιακού για το «καρέ» της κ-19 και όχι μόνο

Με τον πιο όμορφο τρόπο ολοκληρώθηκε το Youth League ταξίδι της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού. Με την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης από μια ποδοσφαιρική γενιά που δείχνει να εγγυάται το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Και μιας και οι Ερυθρόλευκοι αυτό το project το φροντίζουν με συνέπεια εδώ και μια τριετία έχοντας προαποφασίσει κάθε βήμα; Έχει ενδιαφέρον ένα ρεπορτάζ που αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω.

Διαβάστε επίσης: Όταν παθαίνουν πλάκα με τα «πιτσιρίκια» του Θρύλου Φίγκο, Μιγιάτοβιτς, Βιειρά, Λάουντρουπ!

Υπάρχει εδώ και μήνες μια ανοιχτή συζήτηση ανάμεσα στην πρώτη ομάδα και την ακαδημία για το πώς θα εξασφαλιστεί το επόμενο βήμα αυτό των παιδιών. Και φαίνεται πως υπάρχει και η απόφαση για τέσσερις θέσεις στο επόμενο ρόστερ της πρώτης ομάδας.

Σε πρώτη φάση; Σε εκείνο που θα ταξιδέψει υπό τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την καλοκαιρινή προετοιμασία. Τέσσερις από τις 25 θέσεις –χωρίς να υπολογίζονται οι τερματοφύλακες- προκειμένου τα παιδιά που θεωρούνται πιο έτοιμα να έχουν πλέον την ευκαιρία να δουλέψουν στο υψηλότερο επίπεδο. Και βέβαια εάν και εφόσον σταδιακά να κερδίσουν μια θέση στο ρόστερ. Ποια παιδιά είναι σήμερα πιο έτοιμα με βάση την εικόνα και την τρέχουσα αξιολόγηση; Ε, εδώ δεν χρειάζεται σίγουρα κάποια εσωτερική πληροφόρηση.

Πριν από λίγες μέρες ήταν στην Πόλη ο Ισίδωρος Κουτσίδης με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Ένας στόπερ που θεωρείται από τα σημαντικότερα παιδιά της παραγωγικής διαδικασίας. Ταυτόχρονα από πέρσι ο Ζοσέ Ανιγκό έχει μιλήσει ανοιχτά για τον Μπάμπη Κωστούλα και τον Χρήστο Μουζακίτη. Εχει εξηγήσει πως θεωρεί ότι πρόκειται για δύο παιδιά που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους και που κατά την γνώμη του θα καταφέρουν να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Και είναι φυσικά και ο φοβερός και τρομερός Αντώνης Παπακανέλλος: Ο αέρινος αυτός ντριμπλέρ που έδωσε παράσταση στα ματς με τη Μπάγερν Μονάχου και την Μίλαν στο χθεσινό τελικό. Αν μπορούσε κάποιος να ρισκάρει; Θα άξιζε να σταθεί σε αυτές τις τέσσερις περιπτώσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ