Τσέλσι: Χειρουργείο για τον Έντσο Φερνάντες, επιστρέφει στο Copa America ο Αργεντινός

Τσέλσι: Χειρουργείο για τον Έντσο Φερνάντες, επιστρέφει στο Copa America ο Αργεντινός

Ο Έντσο Φερνάντες ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στη μέση και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου - Τέλος η σεζόν για τον Αργεντινό που αναμένεται να επιστρέψει με την έναρξη του Copa America

Ο Έντσο Φερνάντες ταλαιπωρείται εδώ και αρκετούς μήνες από πόνους στην μέση και ο Αργεντινός μέσος θα κάνει χειρουργείο προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Ο 23χρονος χαφ της Τσέλσι αποφάσισε μαζί με την ομάδα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου ώστε να απαλλαχθεί από τους έντονους πόνους που του προκαλεί εδώ και πολλούς μήνες το θέμα αυτό στη βουβωνική περιοχή.

Διαβάστε επίσης: Κατάμεστο το «Γ. Καραϊσκάκης»: Sold out το Ολυμπιακός – Άστον Βίλα (pic)

Σύμφωνα με τα αργεντίνικα Μέσα και συγκεκριμένα το «Radio Continental» ο Φερνάντες δεν αντέχει πλέον τους πόνους από το άλγος στην ηβική σύμφυση καθώς αγωνίζεται εδώ και μήνες με ενέσεις, και θα προχωρήσει τώρα σε επέμβαση προκειμένου να προλάβει το Copa America με την Αργεντινή το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Φερνάντες εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά θα μείνει εκτός για περίπου έξι εβδομάδες κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν με την Τσέλσι, όμως θα είναι έτοιμος για την έναρξη του Copa America, όπου θα βρεθεί κανονικά στην αποστολή του Λιονέλ Σκαλόνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ