Κουέστα: «Να φέρουμε όλοι μαζί το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη»

Κουέστα: «Να φέρουμε όλοι μαζί το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη»

Ο Ισπανός τερματοφύλακας έγινε ο ξένος παίκτης του Άρη με τις περισσότερες συμμετοχές και έστειλε στο δικό του μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας του.

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν ξεχωριστό για τον Χουλιάν Κουέστα, καθώς πραγματοποίησε την 188η εμφάνιση του με τη φανέλα του Άρη και έγινε ο ξένος παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της ομάδας, καθώς πέρασε τον Αρτούρ Λεκμπέλο.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας, με γραπτή του δήλωση, έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς των κιτρινόμαυρων, τονίζοντας ότι θέλει να γράψει ιστορία με τη φανέλα του Άρη και να κατακτήσει το Κύπελλο.

Διαβάστε επίσης: Οι φίλοι της ΑΕΚ θέλουν Εμερι και Αστον Βίλα στην «Opap Arena» για το Conference (pic)

Αναλυτικά η δήλωση του Κουέστα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω να προσθέτω στιγμές στην καριέρα μου με τον ΑΡΗ. Ήρθα πριν από έξι χρόνια σε μια μεγάλη ομάδα και σε μια πόλη, που από την πρώτη μέρα μου έδωσε όλη την αγάπη της και τη βοήθεια για να ζήσω και να νιώσω σαν στο σπίτι μου.

Νιώθω πολύ περήφανος για τον Σύλλογό μου, τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια βλέπω να μεγαλώνει λίγο-λίγο κάθε χρόνο. Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας, μας υποστηρίζει και ελπίζω φέτος να μπορέσω να γράψω ιστορία με αυτή την ομάδα. Γιατί το αξίζουν οι φίλαθλοί μας.

Ο ΑΡΗΣ είναι μια μεγάλη ομάδα, που έχει μείνει ενωμένη και ανυπομονούμε να φέρουμε όλοι μαζί το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη.

Ευχαριστώ όλους όσους πέρασαν αυτά τα 6 χρόνια μαζί μου και όλους όσους με στηρίζετε συνεχώς στην ομάδα. Είμαι ένας από εσάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ